Turun reissun kunniaksi kävin Nattalle tekemässä myös jäljen Liedon pellelloille. Jälki oli selkeesti haastavampi kuin mitä ollaan aikasemmin tehty.
 
Alustana keskipitkä ruoho, joka oli hieman kosteaa ja lievä tuuli. Muuten sää oli aurinkoinen ja nätti syyssää. Jäljen alussa oli pitkä suora, jossa noin 300 askeleen jälkeen oli loiva kaarre oikeelle. Tämän kaarteen jälkeen muutama metri ja purkki. Purkin jälkeen oli taas muutama askel, jonka jälkeen kulma vasemmalle. Tästä taas muutama askel ja taas kulma vasemmalle. Tästä noin 100 askeleen suora, jonka jälkeen kulma vasemmalle ja siitä sitten loppusuora. Loppusuoralla oli yksi välipurkki ja jäljen lopussa purkki.
 
Nyt tein Nattalle eläinkokeen ja jäljen alussa oli iso kasa ruokaa, mutta sen jälkeen ruokaa ei ollutkaan joka askeleella, vaan harvakseltaan. Tästä johtuen jäljestys oli paljon parempaa kuin aikasemmin. Alussa ei ollutkaan yhtään sähläystä, mitä aikasemmin on ollut. Muutenkin Nattan jäljestys oli tosi kivan olosta. Nenä pysy maassa koko ajan ja vauhtia oli sopivasti (ei liikaa, eikä liian vähän). Kaarre meni hyvin ja purkilla käskin Nattan maahan. Vielä kun se ei osaa ite sitä tehdä. Purkin jälkeiset kulmat meni todella hyvin, vaikka ite olinkin vähän epävarma, mihin se jälki oikeen menee. Vikakin kulma oli ihan loistava ja sitten olikin taas helppo loppusuora. Tässäkin jäljestys oli tosi kivan olosta. Tokalla purkilla klikkasi jo paremmin ja siitä liikkeelle lähtö meni myös paremmin. Loppu sitten olikin ihan samanlaista tekemistä eli paremmin ei olisi voinut mennä.
 
Tämä oli kyllä ehdottomasti Nattan paras jälki ever. Tästä on hyvä jatkaa kohti ens vuoden tavoitteita!