Jos nyt sitten yrittäis uudestaan. Hope so, toimis nyt. Aikasemmin päivällä tuli kirjotettua pitkät sepustukset ja sitten hävisi kaikki. Koitetaan nyt muista taas kaikki.

Viime aikoina on tosiaan ollut niin kiirusta, että kirjottaminen on jääny hieman vähemmälle. Tokihan me ollaan kuitenkin treenailtu kaikenlaista. Viime viikonloppuna Eeva ja Gimma tulivat meitä ilahduttamaan Kauhavalle. Viikonloppu menikin sitten seuraillessa IPOn rotumestiksiä Kuortaneella. Lauantaina ennen auringonnousua lähdettiin ajamaan jo kohti jälkipeltoja. Sunnuntai menikin sitten katsoessa hienojen ja taitavien koirien tottiksia ja puruja. Kisoissa oli kiva nähdä aivan uusia koiria. Oli myös kiva nähdä Nattan kasvattajaa pitkästä aikaa. Toivottavasi seuraavaan kertaan ei mene ihan niin kauan.

No, lauantaina jaksettiin kuin jaksettiinkin lähteä treenailemaan lukion kentälle. Eeva ja Gimma olivat meille loistavana häiriönä.

Ekana oli vuorossa seuraamista patukalla. Seuraaminen meni hyvin, kontakti oli hyvä ja nyt käännöksetkin sujus. Peräänsä Natta ei kyllä osaa käyttää ollenkaan, joten se on seuraava asia jota ruvetaan treenailemaan.

Seuraavaksi kokeiltiin sitten noutoa. Natta lähti kapulalle innokkaasti laukalla, nosti hyvin ja toi kapulan laukalla takasin. JES! Tätä ollaan haettu. Perusasento oli hieman vino, mutta siihen en nyt kiinnitä niin paljon huomiota. Toi into ja vauhti on se pääasia. Noudon jälkeen otettiin pari vauhtinoutoa ja niissä Natta pääsi kunnolla revittelemään ja riekkumaan kapulan kanssa. Se toimi! Neiti oli ihan elementissään kapulan kanssa.

No, nyt kun nouto toimii, niin kaukot rupesivat tökkimään. Ennen se Nattan varma osa eli eka nousu ei toiminut. Mitä, mitä se istuminen on, täh?!? Ihan kun ei koskaan olla sitä otettu. No, nyt sitten vaan naksutellaan ja vahvistetaan sitä ekaa. Maahanmenot oli nyt hyviä.

Jäävissä maahanmeno on hyvä. Seisomisessa pysähdys on hyvä, mutta taakse menossa Natta kääntyy liian herkästi. Pitää nyt tossakin vaan treenailla sitä. Turhan harvoin tulee sitä tehtyä. No, onhan tässä aikaa.

Lopuksi vielä luoksetulo stopilla. Se nyt toimii vaihtelevasti. Natta kyllä pysähtyy, mutta tulee armottomasti liian pitkälle. Otettiin vielä muutamat pelkät stopit ja siinä Natta malttoi hyvin pysähtyä. Voi kun vaan malttaisi tehdä aluksi parit stopit ja sitten vasta koko liikkeenä.

Treenien jälkeen käytiin vielä käppäilemässä skeittipaikalla. Eipä aiheuttanu liukkaat paikat Nattalle mitään ongelmia. Nattan mielestä oli huisin hauskaa kiipeillä niitä rappusia ylös alas.

Kiitos vielä Eevalle seurasta, häiriöstä ja siitä, että jaksoitte ajaa metsän keskelle asti. Toivottavassti nähdään pian! :)