Tänään mentiin ekaa kertaa Nattan kanssa kunnolla hakutreeneihin. Viime kesänähän Nattan kanssa otettiin muutamia pistoja ja muuten ollaan vaan käyty sillon tällön syömässä maalimiesten luona.

Nattalle tehtiin siis helppo harjotus, koska taukoa oli takana ihan ruhtinaalisesti. Natta oli kolmantena suoritusvuorossa, mikä sopi neidille taas hyvin. Joutui odottamaan autossa, mikä nosti viettiä ja malttoi tehdä kunnolla töitä.

Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Tällä kertaa maalimies näyttäytyi. Natta ei kuitenkaan nähny sitä kunnolla. Ekalla lähetyksellä ei lähteny suoraan, mutta kun yritin kutsua neitiä luokse niin samalla sai hajun ja meni suoraan maalimiehen luokse. Siellä se nätisti söi makupaloja. Kun ite menin hakemaan koiran pistolta, niin pikkusen se perääntyi ja ihmetteli, mitä mä siellä tein. Anto kuitenkin ottaa nätisti kiinni.

Toinen maalimies oli oikeessa etukulmassa noin 50 metrissä. Tässäkin maalimies näyttäyi ja meni sen jälkeen piiloon. Nyt Natta otti hyvin vainun ja meni suoraan maalimiehen luokse. Siellä taas syötiin makupaloja ja oltiin vaan rauhassa. Nyt ei heti antanu ottaa kiinni, mutta melko pian tuli luokse ja anto.

Todella hyvin meni ekaksi kerraksi. Kyllä tuosta hakukoira tulee. Nyt vaan jatketaan treenaamista. Ens viikolla on seuraavat hakutreenit sitten edessä.