Tiistaina taas perinteeksi muodostuneet tokoilut Viikissä med Kati ja Geena.

Nattalla ohjelmassa kiertoja, ruutua, tunnaria ja täyskäännöksiä. Treenit alotettiin ruudulla. Täytyy sanoa, että ruudun treenaus on menyt huimasti eteenpäin, kun ollaan systemaattisesti tehty ja vallan tyhjään ruutuun. Saatiin aikaseksi monta hyvää toistoja ja yksi huono, kun piti vielä kerran kokeilla... niin... olis pitäny jättää vaan siihen onnistuneeseen.

Seuraavaksi tehtiin tunnaria kahdella rivillä. Ekassa rivissä vaan vääriä ja makupalat. Meni hyvällä ravilla ja haisteli hyvin. Tokassa rivissä 5+1 ilman makupaloja. Nyt Natta meni hyvällä mielentilalla riville ja heti kun oma tuli kohdalle nosti sen. Sai palkan, kun lähti tunnaria tuomaan kohti mua. Alkuvirittelyissä ei mitään ongelmia.

Täyskäännöksissä huomattiin, että mikä on mun kääntymistyylissä. Nyt saatiin kuitenkin tehtyä hyviä käännöksiä. Ehkä hieman nopeempia ne sais olla ja sen eteen tehdään seuraavaksi töitä.

Kierrot oli myöskin hyviä. Kiertojen yhteydessä tehdyt stopit oli tos jämäköitä. Toimii näköjään näin, mutta minkä takia suoralla jumittaa...

Treenien jälkeen jäähdyttelylenkki Viikin pelloilla.. Kiitos Kati taas!