Viikonloppu eksyttiin äitin kanssa Bauhausiin ja tuli vihdoin ja viimein ostettua tunnarikapulat. Tänään en tietenkään voinut olla kokeilematta, että miten se sujuu Nattan kanssa. Aikasemmin en ole ottanu tunnaria, vaan ollaan treenattu vaan tunnarikapulan nostoa maasta.

Aluksi otettiinkin vaan yhden kapulan nostoa maasta. Maasta nostamiset on vielä Nattalle "ei niin mieluisia" ja tämän takia alussa vahvistan vaan nopeeta nostamista.

Parin toiston jälkeen tämä sujui halutulla tavalla, joten otin sitten tunnarin kahdella kapulalla. Matka oli vielä tässä vaiheessa lyhyt. Natta haisteli molemmat kapulat nätisti ja rauhallisesti läpi. Ei edes yrittänyt ottaa väärää suuhun. Nopean noston jälkeen Natta toi tunnarin nätisti mulle.

Koska eka tunnari oli menny niin nätisti, niin vaikeutin treeniä hieman ja otin tunnarin kolmella kapulalla. Kapulat oli rivissä vierekkäin, kuitenkin selvillä väleillä toisiinsa nähden. Tälläkin kertaa Natta malttoi nätisti haistella kaikki kapulat läpi. Ekan kerran jälkeen epäröi kahden välillä, mutta ei kuitenkaan ottanut suuhun ja tarkistuksen jälkeen nosti oman. Nosto ei ollut yhtä nopea kuin ekalla, mutta eipä ainakaan väärää tuonnut.

Lopuksi otin vielä tunnarin kahdella kapulalla. Muuten ihan hyvä suoritus, mutta kapulaa Natta ei pitänyt kunnolla suussa. Toikin on vaan ihan maku-kysymys.

Tosi hyvät ekat tunnari-treenit. Nyt kun vaan malttaisi oman mielen, etten pilaisi hyvää alkutreeniä. Hyvällä mallilla tuo treenaaminen kuitenkin on. Se on ihana huomata, muten Natta malttaa käyttää nenäänsä kunnolla, eikä hätiköi.