Maanantaina suuntana taas Hyvinkää. Jouduttiin sitten pakkasen takia siirtämään treenejä, mutta maanantaina oli vielä sen verran lauhaa, että treenaaminen onnistui. No, joo..  jos unohtaa ruutumerkit, kosketusalustan kotio, niin eipä niitä asioita voi treenata mitä pitäis. Otin Turusta videokameran lainaan, joten saatiin pitkästä aikaa kuvailtua treenejä. Jos vaan akkua riittää. Pitää laittaa kamera lataukseen, että seuraavalla kerralla ei lopu akku kesken.

Nattan kanssa aluksi seuraamista. Kyllä se vaan näyttää videoltakin tosi hyvältä. Käännöksetkin toimii mycket bättre. Huomasin videolta sen, että helposti annan Nattalle käsiapuja (käsi jää taakse), joista pitää päästä eroon. Paikallaan siirtymiset oli hyvät. Toinen asia mihin pitää kiinnittää huomiota on palkkaaminen. Jokaikinen kerta palkkaan Nattaa täysin samalla tavalla. Pitää antaa enemmän tilaa ja kunnon rauhottuminen ja sitten vasta toiminta.

Seuraavana tehtiin nouto. Natta ei ole taas nähny noutokapulaa varmaan kahteen kuukauteen. Päätin kuitenkin ottaa kisamaisesti, jotta nää missä mennää. Törkimys varasti kapulalle, mutta se suotakoon Nattalle, koska varastaminen kuin huono nouto. Takasin toi reippaalla ravilla. Selkeesti suurin ongelma on kapulan palautus. Nattaa jää vinoon sivulle. Eli nyt tehdään palautuksia jollain muulla kuin kapulalla, jotta into kapulaan ei häviä. Toisaalta niitä pirun eteenistumisiakin pitäis varmaan treenata. Lopuksi otettiin vielä muutaman vauhdinoudot ja niissä palautus tuli hyvin laukalla loppuun asti.

Tokassa setissä sitten tehtiin vaan luoksetuloa stopilla. Ekalla seisomisella, joka oli tosi hyvä. Se pysähtys just eikä melkein. Tokalla maahanmeno (tai niin oli tarkotus), mutta neitipä jäi istumaan. Tämän jälkeen otettiin sitten lyhyeltä matkalta kiva-kiva maahanmenoja, jotta tämäkin saataisiin kuntoon. Jos nyt totta puhutaan, niin luoksetuloja stopeilla ei olla tehty taas pitkään aikaan.

Nyt vois kotona tehdä kaukana maahanmenoja naksulla +super palkalla, jotta näistäkin saataisiin superkivat asiat.

Mutta jos me ihan oikeesti kisoihin halutaan, niin tunnaria ja ruutua pitäis päästä treenaamaan paljon enemmän. Mutta onhan tässä vielä aikaa.