Kauden vikat maanantai treenit on nyt sitten ohi. Tälläkin kertaa oltiin Jorvilla tottistelemassa ja Nattan kanssa treenit meni ihan älyttömän hyvin.

Treeniohjelmassa oli seuraamista, henkilöryhmä, hyppy ja eteenmeno. Alotettiin seuraamisella. Nyt kun treeniohjelmaan ollaan lisätty se uusi elementti, niin hommat toimii mun mielestä paljon paremmin. Natta on paljon vapautuneempi ja tekee paljon ilosemmin töitä. Toisaalta Natta pääsee purkamaan itteänsä patukkaan. Seuraaminen oli ilosta ja siinä oli kunnolla tekemisen meininkiä. Nyt se rupee olemaan tarpeeksi säpäkkää mun makuun.  Nyt kun ei rupeis liikaa anehtimaan vaan malttaisi tehdä pohjat kunnolla, niin varmaan hyvää tulee. Nyt ei ole kiire mihinkään. Miten sitten tulevaisuudessa toimii kisoissa... No, sen näkee sitten... Paha sitä on mennä etukäteen sanomaan. Eli jotain uutta ja jotain vanhaa, niin on syntyny nyt loistava paketti. Toimii!

Henkilöryhmä meni myöskin hyvin, mitä nyt meinasin muutaman kerran talloa pikku belgin varpailla. No, pitää muistaa tehdä ne kaarrokset loivemmin. Tuppaan tekemään ne turhan tiukasti.

Seuraavaksi vähän hypeltiin. Tehtiin treenit nyt samalla tavalla kuin tein lauantaina Citybelgien kentällä. Nyt tuntuu tässäkin palaset loksahtaneet paikoilleen. Kertaakaan ei kietänyt, eikä edes meinannut kiertää.
Hyppy- tekemisen rauha - noutokäsky

Lopuksi vielä eteenmeno. Ekalla Natta taas näki kun pallo vietiin. Tää oli hyvä, nopea ja suora. Tokalla pallo oli valmiina. Tälläkin kertaa tosi hyvä.

Näiden loistavien treenien jälkeen jaksaa jatkaa treenaamista. Päivällä mietin jo tokon tauolle laittamista, koska ei ole motivaatiota treenata voittajan asioita (lähinnä suuren tunnari ongelman takia). Nyt pitää miettiä kunnon treenisuunnitelma, jotta päästään taas eteenpäin. Pitäis saada vaan joku potkimaan eteenpäin, kun yksin sitä tulee liikaa lusmuiltua.