Maanantaina oltiin tokoilemassa Viikissä Marian ja Minnan kanssa. Vielä Natta ei ole päässyt hierojalle, mutta pakko sen kanssa oli jotain tehdä kahden viikon tauon jälkeen. Nattan kanssa tehtiin vaan jotain pientä ja helppoa, sillä todellista tilaa en osannu etukäteen sanoa.

Ekassa setissä tehtiin seuraamista. Tauko kyllä näkys Nattan tekemisessä positiivisessa mielessä. Vire oli mun mielestä hyvä ja se tuli ihan luonnostaa. Pientä piippailua ja ääntelyä oli, mutta en siihen puuttunu koska ei ole normaalia käyttäytymistä. Täyskäännöksistä huomasi sen, että ei ole parhaassa tikissä, koska sen jälkeen perusasento jäi vinoksi. Muuten paikallaan siirtymiset ja ite tekeminen oli hyvää.

Seuraavana tehtiin sitten tunnaria. Minna halusti väärät. Samanlainen satsi tehtiin kuin aikasemmin eli aluksi kaksi yksittäistä, sitten 1 oma ja kaksi väärää ja 1 oma ja kolme väärää. Ekaa omaa ei millään löytyny, vaikka nenä toimi hyvin. No, ei se löydykkään jos sen päällä seisoo. Toka oli kuitenkin hyvä. Ekassa setissä oli sama ongelma kuin ekassa yksittäisessä eli Natta seisos sen oman päällä. Vika setti olikin sitten loistava. Haisteli kaikki väärän läpi, ei koskenu ja otti sen oman sieltä.

Paljon ollaan menty eteenpäin tämän kanssa. Vielä ei ole kunnossa, mutta aina vaan parempi.

Tokassa setissä tehtiin vaan 6 rullaan tuontia. Eka pisto tökkis, meni kyllä hyvin mutta jostain syystä ei ottanu rullaa. Tokalla toi sitten rullan hyvin. Neljännellä otti rullan, mutta matkalla tiputti sen, mutta itsenäisesti kuitenkin nosti ja toi käteen. Kaikki muut olikin sitten hyviä.

Kiitos Minna & Maria avusta!