Mä vaan nautin näistä keleistä ihan törkeesti. Mikään ei ole ihanampaa kuin istuskella partsilla pitkälle yöhön, lukea hyvää kirja ja hyvä viini. Lauantaina käytiin korkaamassa uimakausi Tuusulassa. Tai no mä uin ja Natta otti aurinkoa rannalla. Sitä kun ei uimaan saa. Muuten lenkit on painottunut aamuun ja myöhään iltaan.

Lauantaina illalla mentiin taas tokoilemaan Katin ja Geenan kanssa Viikkiin. Ohjelmassa Nattalla oli ruutua osissa, luoksetuloa ja noudon loppua. Ruututreenit meni ihan super mahtavasti. Ei mitään ongelmaa. Loppuosatkin eli seisomasta maahanmenot oli hyviä. Noudon loppuosatkin oli super hyviä, eikä kertaakaan tuonut kapulaa vinoon. Luoksetulon vauhti oli hyvä, eikä yhtään jumittanu. Sen sijaan hiton belgi veti kaikki stopit aivan liian pitkäksi. Ehkä yksi maahanmeno oli edes kohtuullinen, mutta muut täyttä tuskaa....

Sunnuntaina jäi sovitut tokoilut väliin, koska sukulaisten luona aika venys liiankin pitkäksi.

Tiistaina käytiin kuitenkin taas treenailemassa Viikissä. Tällä kertaa hiekalla. Nattalla ruutua, noutoa ja liikkeestä istuminen. Ruutu oli ihan jees. Täysillä ampus suoraan oikeeseen paikkaan. Maahanmenot oli nyt kökköjä eli nyt pitää muistaa ottaa joka kerta lähetykseen mukaan stop ja vasta siitä vapautus. Noudot oli hyviä, mutta ei niin hyviä kun haluaisin. N meni hyvin kapulalle, mutta toi ravilla takasin.. eli jatkossa vauhtinoutoja vaan. Lopuksi liikkeestä istumisia. Ekalla jäi seisomaan ja sen jälkeen muutama namilla. Johan rupes toimimaan.

Keskiviikkona Kirsin kanssa Hyvinkäällä. Suunnitelmassa ruutua, noutoa, kaukoja ja seuruuta. Ruutu hyvä. Stopissa jotenkin hämääntyy, joten se nyt kuntoon. Nouto ihan ok, mutta se ravi. Seuruu oli hyvää. Nyt teemana oli palkkaaminen usein ja se toimi. Lopuksi kaukot. Tehtiin eri matkoilta eri vaihtoja. Toimi hyvin, ei jumittanu. Takapalkka paljon parempi kuin palkka multa.

Kotona tehtiin vielä yks parveke tunnari rivillä. Kylmiltään menin ottamaan sen, eikä mitään ongelmia. Hyvin nousi oma sieltä.