Ollaan tämän vuoden puolella käyty treenamassa jopa yhden kerran. Viikko sitten sunnuntaina oli onneksi melkein lämmintäkin (vaan -3 C), joten mentiin Marian ja Rosson (Caran veli) kanssa tokoilemaan Viikkiin.

Ekassa setissä Nattalle askelsiirtymisiä ja liikkeestä istumisia. Askelsiirtymiset toimi nyt hyvin. Maria toimi silminä ja kattos, että Natta tulee suoraan. Nyt kun saan pidettyä itteni suorassa, niin Nattakin tulee hyvin. Tällä kertaa taaksepäin siirtymisetkin oli täysin suoria (mitä haluan niiden olevan). Hyvin toimii. Pitää vaan muistaa vieläkin olla antamatta niitä vartalo apua. No, se on helpommin sanottu kuin tehty.

Liikkeestä istumiset oli ihan ok. Siis istuminen oli hieman hidas, mutta yhtään ei Natta liikkunut eteenpäin. Sitten tehtiin nosto, jonka jälkeen istuminen oli paljon nopeempi. Eli pitää ottaa näihinkin mukaan se sama taktiikka kuin ite seuraamiseen. Sitä vaan unohtaa tehdä sen.

Tokassa setissä alotettiin ruudulla. Nattan kanssa ei olla tehty ruutua ties koska viimeksi. Päätin kuitenkin kokeilla kylmiltään, että miten menee. Ruudussa toki oli Marian alusta. Valmisteluissa klikkasi hyvin ruudun ja vauhdilla suoraan oikeeseen paikkaan. Koska tää meni lähes täydellisesti, en enempää toistoja ottanu.

Seuraavaksi tehtiin kaukoja läheltä. Purkkimoodi iski päälle. Kotona ei välitä mitään, eikä odota purkkia, mutta ulkona kun treenataan jonkun toisen kanssa, niin johan ruvetaan purkkia kyttäämään.

Kiitos Marialle paljon treeniseurasta!