Päivittely on jäänyt hieman vähemmälle, mutta silti on tullut Nattan kanssa jonkin verran myös treenailtua.
Sitten viime kerran on ehtinyt olla kahdet bh-treenit ja laitan niistä nyt sitten kokonaisuutena.

Molemmilla kerroilla Natta oli ekaksi paikallaolossa. Nyt olen varma siitä, että kyllä se siellä pysyy. Kisoissa pitää tapahtua jotain todella ihmeellistä, että Natta nousisi maasta ylös. Toisen koiran luoksetulokaan i ole enää ongelma. Natta pysyy jopa paikallaan sillon, kun Topi riekkuu vieressä.

Sitten seuraaminen. Seuraaminen on kontakti treenien myötä parantunut huomattavasti. Nyt se on tiivistä. Henkilöryhmässäkin meinasin kävellä Nattan päälle, kun kierreltiin ihmisiä ja Natta oli "liimautunut" jalkaan kiinni. Kontakti pysyy nyt pitkiäkin matkoja, remmissä ja ilman. Tempon vaihtelut menee hyvin, ekalla askeleella Natta hieman väistä, mutta välittömästi korjaa oikean paikan ja sen jälkeen seuraaminen on hyvää.
Henkilöryhmässä ei mitään suurempia ongelmia. Eilen aiheutti ongelmia henkilöryhmässä lippispäiset ihmiset. Kierreltiin niitä sitten ahkerasti ja eikä ne sitten enää olleet mitenkään ihmeellisiä.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, ehkä hieman hidas ekalla kerralla. Nopeustreenit vaan alle, niin hyvin se menee.

Liikkeestä istumisessa Natta tarjoaa helposti maahamenoa, koska se on huomattavasti vahvempi. Nyt otetaankin teho istumis treenit, aluksi käsiavulla tai muuten vahvistaen. Tota istumista tulee liian vähän treenattua.

Luoksetulo on ollut viime aikoina hieman hidas, koska olen ottanu luoksetulon pysähdyksiä. Parin vauhtiluoksetulon jälkeen meni jo todella nätisti. Ollaan otettu vaan istumisesta luoksetuloa, koska nyt paikallaolo on niin varma.

Samalla tavalla jatketaan treenailuja, niin eiköhän vire jatku hyvänä.