Lauantaina oli hakutreenit Kattilajärvellä. Nattalle tehtiin ilmasuja. Tarkotuksena oli hieman vaikeuttaa treenejä ja kattoa miten käy.

Eka maalimies noin 20 metrissä. Vauhti oli niin hurjaa, että juoksi aluksi maalimiehestä oli. Palasi kuitenkin hyvin takasin. Rullan otti hyvin ja lähti heti tuomaan sitä ilman mun kehuja. Luovutus oli perfect suoraan sivulle ja irrotus vasta luvalla. Näyttö oli hyvä.

Toka oikeella noin 20 metrissä. Pisto oli suora ja vauhdikas. Otti rullaan taas super hyvin ja toi sen super hyvin. Näytölle ei lähteny heti, koska häiriintyi keskilinjalta kuuluvasta puheesta. Avun jälkeen lähti hyvin. Ei muuten häiriintynyt mitenkään piilosta olleesta 3 v. lapsesta.

Kolmas maalimes oli noin 40 metrissä. Lähti hyvin, otti hyvin ja toi hyvin. Nyt sitten pudotti mun jalkoihin, mutta uudella käskyllä nosti hyvin. Näyttö oli super.

Vika oli taas lähempänä noin 30 metrissä. Aivan loistava pisto ja hyvä luovutus. Näyttö oli hyvä. Lopuksi vielä Natta sai leikkiä pallolla kun Tommi 3 v. sitä heitteli. Ihmeen nätisti Natta leikki lapsen kanssa, vaikka ei ole sitä koskaan aikasemmin tehnyt.

Nämä oli kyllä Nattan parhaat hakutreenit ikinä. Onhan aikasemminkin menny ihan hyvin, mutta nämä oli lähinnä sitä ihannetta mitä mä haluan.

Maasto toimii tällä hetkellä ihan super hyvin. Motivaatiota on vaikka muille jakaa. Ei se ens kesän kisat ihan utopistinen tavoite ole. Tokihan on vielä paljon tekemistä (esim. kiinnolle siirtyminen), mutta olishan tässä melkein vuos aikaa treenata. Kirsin avustuksella pitää kokeilla tota rullaan itsenäistä suuhun ottamista, josko se saataisiin toimimaan.