On jääny kirjottelu vähälle viime aikoina. Töissä on ollu hirmu kiire, eikä sitä ole jaksanu töiden jälkeen enää koneella istua.

Okein tässä välissä on ehtiny olla kahdet hakutreenit sekä hakutreenien yhteydessä yhdet tottistreenit.

Ekoissa hakutreeneissä oli ekat sadetreenit. Sekä ennen treenejä, että treenien aikana satoi ihan kamalasti vettä ja tää vaikutti kyllä Nattan tekemiseen.

Nattalle otettiin kaksi maalimiestä, molemmista etukulmista. Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa ryteikön takana. Nyt kun isot mäet on ruvennu sujumaan, niin ryteiköt aiheuttaa ongelmia. Ekalla lähetyksellä ei suostunut siitä menemään, mutta toisella lähetyksellä meni jo ihan nätisti. Suoraa pistoa ei ihan tullut, mutta hyvin kiersi takakautta maalimiehelle.

Toinen maalimies oli vasemassa etukulmassa, mäen takana. Sinne Natta irtosi heti ja tuli loistava suora pisto.
Molemmissa tapauksissa Natta ei meinannut lähteä maalimiesten luota pois, kun ne oli niin ihania. Mun luokse tulemiset oli ihan kohtuulliset, pieniä kaarroksia oli kuitenkin matakalla.

Tokat hakutreenit

Tokat hakutreenit oli sitten aivan uudessa maastossa viime viikon maanantaina. Tällä kertaa Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Ensimmäinen maalimies oli oikeassa etukulmassa. Ekalla pistolla Natta lähti hyvin, mutta kaartoi hieman liikaa oikealle. Tokalla lähetyksellä meni hyvin ja tuli kunnon pisto.

Toinen pisto oli vasemmassa etukulmassa. Ekalla tuuli painoi hajua mäkeen päin ja Natta tietenkin juoksenteli sinne. Sen jälkeen ei kunnolla suostunut tulemaan luokse, vaan juoksenteli itekseen. Tokalla lähetyksellä toistui ihan sama asia. Kolmannella lähetyksellä upposi taas todella hyvin ja vihdoin ja viimein maalimieskin sieltä metsästä löytyi.

Viiminen maalimies oli sitten oikeella keskellä kallion päällä ja siellä kiven ja kuusien takana. Natta nousi hyvin kalliolle, mutta tuuli painoi hajua voimakkaasti vasemmalle. Pienen kiertelyn ja kaartelun jälkeen Natta kuitenkin upposi todella hyvin ja se maalimieskin sieltä löytyi.

Koska meitä oli treeneissä vaan neljä, niin otettiin lopuksi vielä tottista.
Aluksi Nattan kanssa otettiin seuraamista. Seuraaminen oli kuulemma ihan hanskassa. Pikku hiljaa voin piilottaa patukkaa enemmän. Ja se mihin kiinnitettiin huomiota oli se, että palkkaan aina oikeelle. Tästä voi syntyä se, että rupee poikittamaan (ei ole vielä tehny sitä).
Maahanmenot otin lelun kanssa, koska halusin niistä nopeet. Eli ollaan nyt ruvettu treenaamaan niitä uudestaan lelulla. Näin Natta on mennyt suoriltaan maahan, eikä istuman kautta.
Luoksetuloissa otettiin vauhtiluoksetuloja, eikä otettu lopussa perusasentoja. Näin pystyttiin vahvistamaan myös niitä luoksetuloja.

Lopuksi näytettiin vielä meijän noudon tynkää. Se oli katastrofi. Ei sitten millään. Nätisti pitää juu, mutta siinä se sitten onkin. Koska suurta edistystä ei tapahdu, ei itelläkään ole mikään suuri treenaus into siihen. Nyt pidetään luovaa tottistaukoa ja leikitään. Kotona otettaan jotain perusjuttuja ja katotaan miten edistytään.