Viime viikolla hakutreenit pidettiin taas uudessa paikassa Luukin metsissä.

Nattan kanssa tehtiin ihan perus harjoitukset eli kaksi maalimiestä molemmissa etukulmissa.

Ennen treenejä otin Nattan kanssa taas leikkejä ja Natta sai saalistaa lelua. Otettiin myös hieman seuraamista, luoksetuloja sekä muuten vaan kontaktin ottamista.

Nattan ensimmäinen maalimies oli oikeassa etukulmassa. Maalimiehelle mentäessä Natta tuli mennä rinnettä alaspäin. Matkalle osui myös kaatunu puu yms.

Natta lähti nätisi ekalla lähetyksellä. Olin varma, että ainakin kiertää puun, mutta nätisi hyppäsi siitä yli suoraan maalimiehelle. Palautus tuli samati kuin aikaisemmin eli maalimies toi Nattan puoleen väliin ja sitten siitä luoksetulo. Nyt Natta tuli jo todella nätisi luokse.

Toinen maalimies oli sitten vasemmassa etukulmassa. Ekalla lähetyksellä Natta kyllä lähti nätisti, mutta nenä ei oikein ollut kunnossa. Natta lähti juoksemaan rinnettä ylös (eli takakautta), mutta ei löytänyt maalimies. Toisella kerralla tapahtui sama asia. Kolmannella kerralla Natta lähti paremmin, mutta "eksyi" matkalla. Jopa treeniliivi jäi jonnekin matkan varrelle. Ennen neljättä lähetystä maalimies katkoi risuja, mikä herätti Nattan menohalut. Tämän jälkeen suora ja hyvä pisto maalimiehelle.

Kierroksista huolimatta, jokaisen jälkeen luoksetulot oli hyviä. Päätin, että en turhaan huutele siellä vaan se on yksi selkeä käsky juuri oikealla hetkellä.