Viime viikon treenattava asia meillä oli remmittä seuraaminen.

Maanantaina pidettiin totaali vapaapäivä, kun käytiin moikkaamassa tuttuja Helsingissä. Lenkkeily keskustassa muuten teki Nattalle todella terää ja osasi tuo neiti kunnolla käyttäytyäkin siellä.

Tiistaina sitten alotettiin kunnon treenaamiset. Mentiin treenaamaan tuohon läheiselle hiekkapihalle, jossa on turvallista pitää irti. Treenaaminen aloitettiin ihan siitä, että Natta istui sivulla ja aina kun piti katsekontaktin niin naksulla palkka. Hyvin nopeesti Natta älysi, että mitä siltä vaaditaan joten pystyin nopeesti pidentämään aikaa. Huomasi hyvin, että edistystä tapahtui.

Keskiviikko jatkettiin treenaamista, mutta nyt tehtiin se liikkeessä eli kävelin ihan normaalisti ja Natta kulki vierellä (ei seuraamista). Kun kontakti pysyi pari askelta niin siitä tuli jo palkka. Ehdistystä tässä tapahtui huomattavasti. Nattan ongelmahan on ollut se, että kontakti liikkeessä tippuu helposti, mutta nyt sitä ei tullut. Loppu vaiheessa pystyttiin tekemään jo koko pihan mittaisi suoria niin, että kontakti pysyi KOKO ajan.

Torstai oli taas vapaapäivä, ettei meni liikatreenaamiselle.

Perjantaina mentiin taas innolla treenaamaan. Kontakti pysyy nyt Nattalla koko ajan todella nätisti. Tässä ei ole enää ongelmaa. Hitaalla kävelyllä paikkakin on oikea, mutta jos kävelen normaali vauhtia niin Natta rupeaa jätättämään todella helposti. Juoksussa kuitenkin paikka pysyy ihan nätisti, joten miksi ei tuossa välimuodossa. Perjantaina siis yritin saada paikan pysymään oikeana, vaikka vauhti oli nopeampi.

Lauantaina ruvettiin ottamaan käännöksiä. Vasemmalle käännökset onnistuivat hyvin. Käännökset oli teräviä, tiiviitä ja kontakti pysyi todella nätisti. Oikealle kääntyessä ekalla kerralla Natta hieman jätätti, mutta pienen huomautuksen jälkeen paikka pysyi nätisti. Tämän jälkeen myös oikealle käännökset oli tiiviitä ja kontakti pysyi hyvin.

Sunnuntaina oli ensimmäiset vesisadetreenit, joten tein ihan perusharjoituksen. Seuraaminen oli ihan kohtuullista. Hieman Natta jätätti (liekö johtunut säästä), mutta muuten seuraaminen oli iloista ja hauskaa.

Tällä viikolla alkavat taas tauolla olleet hakutreenit. Tämäkin viikko pidetään seuraamisviikkona, joten sen treenaaminen jatkuu. Tavoitteena saada paikka pysymään paremmin ja hieman viettiä nostettua.