Keskiviikkona käytiin Marian kanssa treenaamassa Viikissä. Nattan kanssa oli vähän kokeilu treenit ja täytyy sanoa, että pitkään aikaan tekeminen ei ole tuntunu näin hyvältä.

Seuraaminen oli hyvää, askel siirtymiset olivat hyvä. Seuraavaksi käännökset... kun tein ne oikein, niin meni hyvin, mutta jos hätäilin, niin sitten menikin ihan perseelleen. Nyt vaan pitää ruveta ite kävelemään niitä käännöksiä, jotta osaan tehdä ne oikein.

Toka setti alotettiin tunnarilla. Nyt siirrettiin ulos yksi osa tunnari treeniä. Natta meni vauhdilla kapuloille ja haisteli ja sai palkan tästä haistelusta (ilman nostoa). Vitsi olen tyytyväinen tuohon toimintaan. Natta teki just niin kuin sitä on opetettu. Nyt kun malttaisi sen mielensä, enkä lähtisi hätäilemään tämän kanssa.

Tokana tehtiin kaukot takapalkalla. Natta teki kaikki vaihdot ilman jumitusta ja ihan paikallaan. Nyt vaan matkaa lisää ja sama meininki, niin hyvää tulee. Kiitos Maria seurasta ja avusta!

Kisat on kyllä katottu toukokuulle, mutta vielä en ole ilmottanu, koska haluun olla täysin varma siitä, että nämä toimii sitten kisoissakin.

Muuten Nattan kanssa ollaan vietetty hiljaiseloa. Maanantaina loppuu lääkekuuri ja sen jälkeen ruvetaan pikku hiljaa lisäämään rasitusta. Seurataan nyt toimintaa ja katotaan mitä tuleman pitää.

Maanantaina ollaan sovittu Annan kanssa treenit ja keskiviikkona alkaakin EPK:n tottistreenit uuden kouluttajan kanssa.

Mä olen kiduttanu itteäni käymällä kattomassa penne kuvia ja videoita Ellenin kotisivuilla. Vielä siellä olis vapaana tervu uros (joka piti mulle tulla ), jos joku on kiinnostunu.