Töiden jälkeen hakemaan vauhdilla koirat kotoota ja Katin ja Geenan haku ja suunnaksi Järvenpää, jossa oli vuorossa kisatreenikurssin toinen osa.

Tällä kertaa meillä oli ohjelmassa luoksetulo, metalli, ruutu, kaukot, tunnari ja molemmat paikallaanolot.

Tarkotuksena oli tehdä Nattalle samanlaiset virittelyt kuin kisoissa, mutta koska kaksi koiraa meitä ennen oli pois, jouduttiin vauhdilla kehään ja jäi virittelyt tekemättä. Toisaalta tuo näytti sopivan meille, koska en ite ehtiny jännittämään sen suuremmin.

Ekaksi tehtiin Nattan kanssa luoksetulo. Tätä jännitin ite eniten sen jumittamisen kanssa. Mutta osaa se Nattakin yllättää. Maahanmeno oli hyvä (siitä palkka) ja jättö hyvä. Natta lähti käskystä tuleman loistavalla vauhdilla. Eka stoppi meni Nattaksi ihan normisti eli hieman pitkäksi (mutta se pysähtys), stoppien välipätkä tuli samalla vauhdilla kuin alku ja maahanmeno oli ok. On Natta tässäkin tehny paremmin. Loppu pätkä tuli taas hyvällä vauhdilla ja loppu perusasento oli suora. Ihanaa kun sitä jumia ei tullu vaan saatiin hyvä onnistunu suoritus.

Seuraavaksi metalli. Siirtymä tähän oli ehkä paras. Olin ite normaalia rennompi ja Nattalla heilus häntä koko ajan. Alussa säädin ite sen perusasennon kanssa ja kapulalle Natta lähti hyvin laukalla, nosti hyvin ja toi ravilla takasin. Tässäkin perusasento oli suora. Tota palautusvauhtia ollaan nyt ruvettu rakentamaan uudestaan, joten josko se joskus tulisi sillä takasin. Toisaalta nyt metalli ei ollu ällö, joten sen kanssa ei ongelmia.

Seuraavaksi ruutu ja siitä saan syyttää täysin itteäni. Että osaan olla tyhmä. Virittelyssä bloggasi ruudun hyvin ja käskyllä lähti vauhdilla menemään ehkä hieman kaartaen oikeelle. Ja mä idiootti menin siinä vaiheessa käskemään koiran pois, vaikka se oli menossa ruutuun. Tämän jälkeen Natta tuli niin epävarmaksi, ettei se sinne ruutuun mennyt. Lopuksi tehtiin niin, että liikkuri vei purkin ruutuun, jonka jälkeen saatiin onnistunut suoritus. Loppuosa menikin sitten super hyvin. Maahanmeno oli hyvä ja siitä sivulle siirtyminen oli hyvä, ei ehkä niin terävä kuin se on yleensä ollu.

Tunnarissa kävi sama accident kuin viimeksi eli meni vauhdilla kapuloille, mutta näpsi kaikkia kapuloita ja toi sieltä väärän. Perhanan, perhanan perhana. Uudella lähetyksellä meni taas hyvin, mutta N. ei keskittynyt ja toi väärän. Minkä takia tuo näpsiminen tulee ilmi vaan "kisatilanteissa" treeneissä toimii hyvin, ilman ongelmia.

Lopuksi vielä kaukot. Jättö maahanmeno oli hyvä. Ekaan istumiseen N. tarvis kaksi käskyä, siitä seisominen oli niin hyvä kuin mahdollista. Maahanmenossa tuli inan eteenpäin, mutta taas seisominen oli hyvä. Ja siitä vapautus takapalkalle.

Lopuksi vielä p-olot. Kummassakaan ei ollut mitään ongelmia.

Saatiin taas iso kasa hyviä neuvoja sekä patistelut kisoihin. Ehkä sitä pitää pikku hiljaa ruveta ilmottamaan neitiä johonkin.