Tiistaina mentiin tokoilemaan taas Katin ja Geenan kanssa. Tarkotus oli mennä hiekkakentälle, mutta kaikki lähihiekkikset oli varattu, joten päädyttiin taas Pajamäen nurtsille. Nattalle oli tällä kertaa vuorossa ketjutus treenit. Tarkotus oli tehdä seuraaminen, liikkeestä istuminen, luoksetulo, kaukot ja ruutu.
 
Seuraaminen tehtiin Katin käskyttäessä. Seuraaminen sisälti kaikki kolme tempon vaihtelua, käännöksiä kaikissa vaihteluissa ja eritoten niitä täyskäännöksiä. Natta kyllä teki hyvää työtä. Pikkusen meinasi muutamassa kohdassa keulia, mutta hyvin se paketti pysys kasassa. Liikkeestä istuminen oli kanssa normi Nattaa eli istuminen vois olla inan nopeempi. Joo, ehkä tän kanssa vois tsempata jossain vaiheessa. Sitten luoksetulo läpijuoksuna. Hyvin lähti maasta, joten no problem. Tuli suoraan sivulle, joka oli suora. Sitten kaukot. Kaukoissa oli intoa vähän liikaakin. Tämä sitten ilmeni liikkumisena eteenpäin. Maahan-istu, maahan-seiso vaihdot meni niin hyvin kuin Natta ne osaa, mutta seiso-istu vaihdossa Natta tuli eteenpäin, vaikka normisti kyllä tekee sen taaksepäin. Samoin seiso-maahan vaihdossa tuli hieman eteenpäin. Vaikka nyt tulikin eteenpäin, niin etenemä näissä oli niin pieni, että kyllä tuolla kisoissa vielä pisteitä saisi. Mutta treenit jatkuu takapalkan kanssa.
Loppuun vielä ruutu. Ruudussa oli palkka odottamassa (Natta ei nähnyt, kun se sinne vietiin). Virittelyssä klikkasi ruudun hyvin ja tykitti ruutuun täysillä juuri oikeeseen paikkaan. Seuraavassa vaiheessa kävin laittamassa Nattan maahan ja siitä sivulle siirtyminen, joka oli myös hyvä.

Hyvin Natta jaksoi tehdä liikkeet putkeen. Positiivista on myös se, että ruutu ei kärsinyt yhtään, vaikka siellä oli useita liikkeitä alla.

Lopuksi otettiin vielä muutama ruutu. Aluksi yksi tyhjään, maahanmenon kanssa (josta palkka) ja sitten vielä lähetys superpalkalle, johon ylipitkä lähetysmatka. Ei näissä mitään ongelmia. Näyttää vihdoin Nattankin tajuavan tuon ruudun idean ja sen oikeen paikan. Virittelyissä on tapahtunut se isoin muutos, nyt klikkaa ruudun jo siinä vaiheessa todella hyvin.
 
Treenien jälkeen vielä lenkki Talin ympäri ja sitten kopio miettimään uusia suunnitelmia