Seuraavana isompana tavoitteena on sitten 1-tuloksen saaminen voittajasta.
Liikkeet rupee olemaan pääosin kasassa, mutta isoimmat ongelmat löytyy kaukoissa ja tunnarissa.

Tiistaina treenailtiin Kirsin kanssa Keravalla. Nattan kanssa tehtiin kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

Ennen Kirsin tuloa, otettiin Nattan kanssa seuraamista sweeqyn kanssa. Natta nosti hanat kaakkoon ja kiuhui hyvällä tavalla. Seuraaminen oli ihan perfekt ja askelsiirtymisetkin onnistu loistavasti.

Treenien aluksi taas p-olot. Hyvin meni. Nyt kun olen kieltäny siitä päänpyörimisestä, niin sekin on jääny lähes kokonaan pois. Jätte bra! Heti perään Hupi otti toisen p-olon ja Natta häröili vieressä. Nattan kanssa tehtiin luoksetuloa (jossa vauhti oli ihan super), kaukoja (muut vaihdot ok, mutta s-m tökki. Läheltä oli hyvä), seuraamista (hyvä). Hupistakaan Natta ei ottanu mitään häiriötä.

Seuraavaksi tehtiin hyppynoutoa Hupin kapulalla. Vitsi Natta oli superhyvä. Intoa oli kuin pienessä kylässä ja se näkys. Hypyt oli super hyviä, noutojen vauhti hyvää (nopeella laukalla molempiin suuntiin). Mä en ole nähny tollasta noutoa Nattalta koskaan. Meinasi jopa törmätä hypyn jälkeen muhun, kun tuli niin innolla. Ongelmia aiheutti mun ylipitkät heitot. Natta ei tajunnu, että se kapula lensi pidemmälle ja sitä sitten etittiin. Näitä otettiin sitten vauhtina eli päästin Nattan samalla kuin kapula lensi. Sen jälkeen ei mitään ongelmia. Pitää treenata noita pitkiä heittoja ja vinoja heittoja enemmän. Näköjään sitä tulee heitettyä aina samaan kohtaan.

Seuraavaksi kokeiltiin tunnaria kepeillä. Ekalla haisteli kyllä, mutta ei keskittynyt joten väärähän sieltä nousi. Tokalla keskittyi paremmin ja nyt sieltä se omakin nousi. Mitenköhän tossa saisi Nattaa laskettua?!? Pitää miettiä..

Tokassa setissä tehtiin ruutua osissa. Ekana ruutuun menoa. Hyvin haki ruudun ja joka kerta ruudun takareunaan, johon oon sen opettanu. Vielä pitää kuitenkin saada varmuutta huomattavasti lisää. Seuraavaksi kauko maahanmeno ruudussa. Ekalla eteni hieman ja etutassut tuli reunan yli. Loput oli hyvät.

Lopuksi vielä loppu siirtyminen ja ne oli tosi hyvät.

Treenien jälkeen otettiin ilmasut. Tällä kertaa maalimiehenä oli Tuukka. Kaksi ekaa ilmasua oli hyvät. Kaikki osa-alueet toimi hyvin ja vauhtia oli valtavasti. Kolmannella lähti hyvin, mutta tuli ilman rullaa takasin. Natta oli niin kiire palkalle, että unohti sen rullan. Uudella lähetyksellä meni kuitenkin hyvin ja otti rullaan ja toi hyvin. Vika oli sitten taas hyvä. Kiitos Tuukalle avusta!