Treenattiin Johannan kanssa Kupittaalla. Uusi paikka ja paljon häiriötekijötä mm. pyöräilijöitä, toisia koiria, kävelijöitä sekä lastenvaunuja.

Ennen kuin Johanna tuli paikalle, otin Nattan kanssa käskystä puruja patukkaan. Vaikka Nattan kanssa ei suojeluun tähdätä tai treenata, niin on tosi kiva että Natta osaa senkin taidon.

Aluksi neidit saivat peuhata keskenään, koska eivät olleet nähneet pitkään aikaan.

Aluksi pari luoksetulo harjoitusta. Aluksi Natta oli hieman hämillään, kun Alli vieressä teki kaikenlaista. Yhden kerran jouduin asiasta vaan huomauttamaan ja seuraavat kerrat Natta pysyi maassa jo todella hyvin. Luoksetuloktin olivat suoria, kun palkkasin taas patukan kanssa. Vieläkään en vaatinut eteen istumista.

Sitten parit paikallaolo harjotukset. Aluksi lyhyt matka ja lyhyt aika. Natta oli tosi nätisi paikalla eikä edes maahan mennessä mennyt ollenkaan vinoon. :) Sen lisäksi kokeilin paikallaoloa niin, että ite olin selin Nattaan päin. Ekalla kerralla Natta päätti lähteä ois, mutta lopuilla kerroilla malttoi olla koko ajan (lyhyen ajan kuitenkin). Tätä rupesin harjottelemaan silmällä pitäen tulevaa BH-koetta.

Kokeilin myös seuraamista. Tällä kertaa Natta seurasi paremmin kuin kertaakaan aikaisemmin. Pikkasen takapuoli meinasi heittää sivuun, mutta olen TODELLA tyytyväinen Nattan seuruuseen.

Lopuksi vielä annettiin neitien seurustella keskenään ja myös yhden tutun koiran kanssa.

Eilen keskiviikkona pidettiin harjottelusta välipäivä, mutta sen sijaan käytiin illalla äitin ja kaikkien koirien kanssa Ruissalossa kävelemässä. Natta oli pienen hetken irti ja tuli tosi nätisti luokse, vaikka juoksikin Tempon kanssa.