Tiistaina käytiin taas tokoilemassa Leppävaarassa Katin ja Geenan kanssa. Natta sai tällä kertaa alottaa ja tuntus, että koirassa oli enemmän virtaa kuin pienessä kylässä.

Aluksi tehtiin pitkä siirtymä kehään, mukamas p-olon alkuun. Siirtymä oli hyvä ja hillitty. Käskystä Natta teki parhaan maahanmenon piiiitkään aikaan.

Seuraavaksi tehtiin luoksetuloja pitkästä aikaa. Molemmilla pätkillä vauhti oli hyvä. Ekalla seiso-stoppi ja tokalla maahan-stoppi. Seisominen oli hyvä ja napakka. Maahanmeno pikkusen liukus pitkäksi, mutta se johtus täysin liukkaudesta.

Siitä sitten lähdettiin suoriltaan tekemään seuraamista ja kontakia. Kontakti pysys koko ajan ihan hyvin. Natta ei välittänyt suuremmin Katin heilumisesta. Seuraaminenkin tuntus tosi hyvältä. Alussa Natta hieman paino ja poikitti, mutta muistuttamisen jälkeen homma lähti toimimaan paremmin. Turhan harvoin sitä tulee tehtyä noita näin päin. Eli enemmän vauhtiliike -seuraaminen treenejä.

Lopuksi vielä tunnari x2. Eka oli ympyrä, jossa oma klo 11. Natta meni sopivalla vauhdilla kapuloille ja haisteli hyvin. Oma nousi sieltä varmasti ja palautus oli ok. Toka oli sitten rivi. Tämä toimi yhtä hyvin kuin ekakin. Eli kaksi treeniä ja kaksi onnistumista.

Treenien jälkeen vielä lenksu Leppävaarassa ja sitten kotio lämmittelemään.