Tiistaina mentiin taas treenaamaan Katin ja Geenan kanssa. Tälläkin kertaa suunnaksi Leppävaaran up. Suunnitelmissa oli treenata seuraamista, ruutua (yllätys), metallia ja luoksetuloa. Bonuksena tehtiin idari.

Ruutu oli ihan ok Meni vauhdilla, mutta sivusta sisään. Metalli oli myös parempi kuin viikko sitten. Asennemuutosta on huomattavissa. Seuraamisessa meinasi pikku belgi piippailla ja hallinta oli hieman hakusessa (kyttäsi ruutua), mutta saatiin hyvät siirtymät ja seuraamispätkät tehtyä. Myös liikkeestä istuminen oli ok.

Idarissa ei sen suurempia huomatuksia ollutkaan. No, jäävät vois olla hieman nopeemmat, mutta kun mitään tepsuttamista tai kääntymistä ei ole. Luoksetulossa neiti meinasi sitten varastaa Katin käskytyksestä. Toisaalta parempi tuo kuin jumittaminen. Stopit oli ihan ok. Ekalla seisominen tuli läpi (huono käsky), mutta seuraavilla seisominenkin oli ihan hyväksyttävää. Lopuksi vielä läpi, joka oli kyllä vauhdikas.

Treenien lopuksi vielä mielikuva ruutu pitkältä matkalta ja nyt Natta meni ihan oikeestä välistä ruutuun. Ja loppuun vielä 2 minsan istuminen Geenan kanssa, jossa ei ollut mitään ongelmia.

Illan pimetessä käytiin vielä lenksu Leppävaaran maastoissa!