Alku viikosta treenailtiin pitkästä aikaa Kirsin ja tyttöjen kanssa Hyvinkään jäähallilla. Oli kyllä aivan ihanaa käydä treenaamassa valosaan aikaan ja ei niin liukkaalla alustalla.

Tällä kertaa tehtiin treeneissä paljon sellasia juttuja, mitä ei olla tehty pitkään aikaan. Treenit alotettiin hyppynoudolla. Tätä ei olla varmaan tehty kertaakaan sitten Pieksämäen kisojen. Nyt ei näyttänyt (onneksi) olevan mitään ongelmaa. Natta lähti käskystä hyvin kapulalle, nosti hyvin ja palautus oli hyvä.

No, joo.... Kapulan nosto olis voinu olla mun mielestä ehkä inan terävämpi.

Seuraavaksi tehtiin edestäpäin sivulle siirtymisiä. Nämä on Nattalle vaikeita ja jäväät helposti vinoon. Kirsi onneksi toimi meille silminä, joten en voinu ite ainakaan apuohjailla Nattaa. Saatiin hyviä onnstumisia aikaan, mutta silti tätä pitää treenata paaaljon lisää.

Tietenkin piti käyttää taas tilanne hyväkseen ja treenata tunnaria. Kirsi eki meille rivin isoilla väleillä. Myös vieraisiin kapuloihin koskettiin ja muutenkin tehtiin kisamaisesti. Natta meni kapuloille hitaammin kuin normisti, mutta se nyt sallittakoon tässä vaiheessa. Haisteli hyvin kapulat, nosti oman ja toisen hyvin. Luovutus oli pikkasen vino, mutta sitä treenataan ihan erikseen kuntoon.

Loppuun vielä ketjutettuna liikkeestä istuminen ja kaukot. Liikkeestä istumisessa ei kaiketi ollut mitään moittimista. Kaukot oli sitten ihan super hyvät! Natta teki kaikki vaihdot IHAN paikalleen, eikä liikkunut yhtään eteenpäin. Näistä jäi ihan super hyvä fiilis.

Tauon jälkeen Natta pääsi tekemään vielä paikallaanolon Sintin kanssa. Tehtiin pitkä siirtymä kentälle. Ennen p-makuuta en saanu Nattaan mitään kontaktia. (Tämä siis treeneihin) Meni kuitenkin hyvin maahan. (Mutta olis voinu olla nopeempi). Pysys maassa hyvin ja tuijotti lakkaamatta piilolle. Ylösnousu oli hyvä. Siitä sitten vielä pitkä siirtymä kentältä pois. Molemmat siirtymät oli hyvät ja itse p-makuu oli hyvä, mutta niihin maahanmenoihin pitää kiinnittää huomiota.