Melkein viikko oltiin tekemättä yhtään mitään. Jotenkin vaan treenifiilis ei ollut kohdallaan, eikä oikeestaan hinkuakaan treeneihin ollut. Keskiviikkona käytiin kuitenkin treenailemassa CB:n treeneissä.

Nattalle tehtiin ns. kokeilutreenit Annan katsoessa meidän perään.  Treenit alotettiin tunnarilla eli aluksi tehtiin haistelukasa virittelyineeen, joka meni hyvin. Sitten tehtiin väliin yksi liike eli liikkeestä istuminen (joka oli hidas)  ja sen jälkeen kisamainen tunnari. Natta ei vielä tätä kestänyt vaan nyt tuli taas nouto vaihde päälle ja Natta nosteli ekoja mitä vastaan tuli. Laitettiin peli poikki ja tehtiin perään haistelukasa.

Jatkosuunnitelmat tähän on nyt niin, että tehdään haistelu + liike + haistelu ja sitä kautta haetaan sitä malttia.

Tokassa setissä otettiin seuraamista Annan käskytellessä. Seuraaminen meni ihan jees. Annan mielestä Nattan perusasento on nyt parempi kuin mitä talvella eli taaksepäin ollaan sitä saatu. Vielä matkan pidentyessä pysähdyksissä rupee hilautumaan hieman eteenpäin. Samoin täyskäännös ns. väärällä tyylillä toimi paremmin kuin oikealla. Juoksussa Natta oli jotenkin outo. Sitä normaalia terävyyttä siinä ei ollut.

Lopuksi tehtiin vielä ruutua. Nyt jostain syystä Natta hakeutui sivusta. Annalta saatiin hyvä treenivinkki ja tehtiin ruutua niillä neuvoilla muutaman kerran. Niillä kerroilla kun muistin tehdä normaalit viritykset, niin Natta ampasi ruutuun ihan mahtavasti ja sillä yhdellä kertaa kun unohdin viritykset, niin ruutu oli suoraan sanottuna surkea.

Kuuma päivä, joten muuta ei sitten treenattukkaan. Tack Anna!