Keskiviikkona äiti ja iskä kera Tempon ja Topi tuli yllättäen käymään Kauhavalla. Natta oli aivan haltioissaan, kun sieltä tulikin tuttuja. Illalla kun käytiin lenkillä, niin Topi tuttuun tapaa heitteli Nattaa pitkin maata ja mantuja. Ja Natta mielestä se oli huippu hauskaa. Jossain vaiheessa Natta kyllä sanos Topille vastalauseen siitä, miten kuuluu käyttäytyä.

Yöllä Natta ei kuitenkaan malttanut nukkua paljonkaan. Aina välillä piti käydä pusuttelemassa kaikki. No, hiljensi Natta kyllä tehokkaasti sen yhden kuorsaajankin.

Tänään aamulla käytiin äitin kanssa tuolla hiekkakuopilla lenkillä. Ensimmäiset 20 minsaa Natta ja Topi haukkuivat toisilleen kilpaa. Onneks ei ollut ketään  lähellä kuuntelemassa. Ihan kiitettävästi nuo kuitenkin juoksivat. Oli kyllä kivaa käydä pitkästä aikaa äitin kanssa lenkillä. Onneks ens viikolla pääsee kotiin, niin ehkä me keretään useemmin ulos.

Nyt tuossa vieressä makaa väsynyt belgin raato.

Ai niin. Ollaanhan me treenattukin. Kaupan pihasta bongasin oikeen korkusen lavan, että pystytään Nattan kanssa hyppyä treenaamaan. Treeneistä on kyllä ollu hirmusesti hyötyä. Hyppy on paljon parempi ja varmempi.