Kisojen jälkeen käytiin kääntymässä kotona ja iltasella mentiin kattomaan K&G:n "kisoja" Espooseen. Odotusaika käytettiin hyväksi ja käytiin tekemässä jäljet Kilon koulun nurmelle.

Nattalle tein noin 300 metriä pitkän jäljen. Alussa taas kasa ja sen jälkeen 15 ekalla askeleella nameja. Muuten namit vaihtevasti 3-10 askeleen välein. Jälki loivaa kaarretta ja yksi 90 asteen kulma vasemmalle, jossa taas kasa ruokaa ja kulman jälkeen 5. askeleella ruokaa. Sää: Vettä tuli kaatamalla ja pieni sivutuuli. Jäljen päässä purkki. Jälki sai vanheta 50 minsaa.

Samalla hetkellä kuin sain Nattalle jälkivaljaat päälle, niin vettä rupesi tulemaan kuin saavista kaatamalla. Jäljen alku oli samanalinen kuin nyt on ollut eli kasalla rauhottus hyvin, tarkasti hyvin kaikki ekat askeleet, mutta kun joka askeleelta makupalat muuttus, niin tuli pieni blokki. Vähän aikaa seistiin paikallaan ja itsenäisesti Natta lähti ajamaan jälkeä. Jouduin hieman pidättelemään, koska kaahausvaihe meinasi tulla taas päälle. Kulma meni ihan nappiin. Söi makupalat tarkasti eteenpäin menevän ja kun siellä ei mitään ollut meni aivan oikeeseen suuntaan ja skarppasi. Kulman jälkeinen vika suora oli taas hyvää jäljestystä ilman kaahailuja. Purkkeihin reagoi hyvin ja lopussa vietettiinkin paljon aikaa.

Natta ei välittänyt yhtään, vaikka Kati tuli ihan meidän perässä. Ja joka kerta nämä jäljet menee paremmin ja paremmin eli kaiketi oikeella tiellä ollaan.