Juu-uu, kyllä tää pitää ihan paikkaansa eli ei olla treenattu mitään maanantain jälkeen. Kun ei saatu ketään treeniseuraksi, niin käytiin itekseen treenaamassa esteitä Citybelgien kentällä.

Hypyssä tehtiin vaan matalaa (korkeus noin 70 cm), koska metrinen oli keskellä isoa vesilätäkköä. Nattallahan on ollut ongelmana se, että kiertää takasin tullessa. Nyt ei viertäny ollenkaan, vaan koira oli ihan sen näkönen että kyllä mä tiiän miten tää pitää tehdä. Minkä takia sitten maanantaitreeneissä on niin epävarma ja kiertää helposti?

Tehtiin vielä a-estettä. Ei Natta sitä ollut unohtanut, vaikkei pitkään aikaan ollakkaan tehty. Hyvin meni edestakasin, eikä meinannut kiertää. Ekalla kerralla unohtui patukka matkalla, mutta en mä sitä niin isona virheenä pidä.

Lopuksi vielä leikittiin patukan kanssa. Pikku belgillä oli kivaa.

Kyllä taas huomasi, kun itekseni treenasin niin paineistan Nattaa ihan eri tavalla ja paljon enemmän kuin muuten. Nyt kyllä paketti pysys kasassa, mutta Natta ei ollut oma itsensä.

Tässä löysäillessä on tullu mietittyä treenisuunnitelmia ja sain kaverilta hyvän suunnitelman tunnarin suhteen. Pitää seuraavalla kerralla ruveta ajamaan sitä sisään nykyisen treenisysteemin kanssa. Let see what happend.