Lauantaina lähdettiin Nattan kanssa moikkaamaan Hennaa ja Sera-belgiä ja Bisi-poroa Oravaisiin. Siis, eihän sitä muuta tekemistä lauantaille keksinyt kuin treenaamista ja lenkkeilyä.

Aluksi käytiin treenailemassa urheilukentällä. Umpihanki treenit siis kyseessä. Aluksi otettiin paikallaolo Seran ja Nattan kanssa. Eipä mitään ongelmia. Nattan mielestä oli super hauskaa ettiä jotain lumen alta. Muuten ihan normi p-olo, mutta kerran Natta sieltä nousi kun Sera kirjaimellisesti kävi Nattan nostamassa hännästä.

Seuraamisto otettiin muutaman pätkän ehdottomalla kontaktilla. Kerran joutusin Nattaa muistuttamaan, että mitä pitää tehdä mutta muuten olin yllä todella tyytyväinen.

Ruutuakin piti treenailla. Ruutu sujuu nyt tosi hyvin. Nyt sain patukan piilotettua kokonaan lumen alle ja silti Natta meni vauhdilla. Bra, bra! Mun tuurilla onnistun kuitenkin pilaamaan tonkin jotenkin.

Lopuksi kokeiltiin pitkästä aikaa noutoa. Ei olla Nattan kanssa treenattu noutoa kertaakaan sitten joulukuun kisojen jälkeen. Otin riskillä 500 g kapulan, mutta mutta.. Aluksi otettiin vaan kapulan nostoja. Ne oli ihan superhyviä ja ilosia. Tämän jälkeen heittelin kapulaa vähän matkan päähän ja samanlaisia iloisia ja hyviä suorituksia. Natta meni vauhdilla ja häntä heiluen kapulalle. Nosti vauhdikkaasti ja palautti vauhdilla. Välillä palkkasin jo siitä, että koskee kapulaan, välillä siitä nostosta ja välillä siitä että lähtee palauttamaan kapulaa. Olisiko tossa se avain?!?

Treenien jälkeen mentiin vielä pienelle lenkille. Ihan hyvin Natta tuli molempien kanssa toimeen. Vähän piti kyllä sanoa, kun Bisi rupesi olemaan hieman liian innokas.

Kiitos Hennalle seurasta. Pitää yrittää ehtiä ottamaan vielä uudestaan!