Ensiksi kiitos kaikille BH-onnitteluista. Videota en laita mihinkään julkiseen levitykseen.

Perjantaina saatiin vieraita kotoota, kun äiti tuli Topin ja Caran kanssa käymään. Natta oli ihan onnessaan kun sai tuttuja vieraita. Heti perjantaina käytiin juoksuttamassa koiria Luukissa. Topi taas tapansa mukaan pyyhki Nattalla suurimmat hiekat maasta ja Cara yritti pysyä mahdollisimman hyvin perässä. Kohta oli yksi kuolanen musta ja yksi vähemmän kuolainen ruskea koira.

Lauantaina hyvin nukutun yön jälkeen lähdettiin äitin ja Caran kanssa belgierkkariin Tuomarikartanoon. Kerrankin oli lyhyt matka näyttelyyn, joten turhaan ei menny matkoihin aikaa. Isot koirat jäivät mun kämpille, koska ulkona oli niin kuuma. Paikalla oli myös Caran kaksi veljeä ja kaksi siskoa. Oli kivaa nähdä kakarat vähän isompina.

Caran kanssa oli tosi mukavaa olla kehässä. Koiralla oli hauskaa ja häntä heilui koko kehän ajan. Tuomarikin oli ihan super kiva ja sitä piti käydä moikkaamassa useaan kertaan. Cara liikkus kehässä tosi nätisti, mitä nyt välillä komensi mua. Siinä vaiheessa, kun tajusin ottaa lelun käteen, niin johan neiti oli hiljaa.

Caran arvostelu oli hyvä. Liikkeitä kehuttiin ja luonnetta kehuttiin, mikä oli tärkeintä. Jotenkin huomautettiin meijän isoista korvista What a suprise! Pitkään ei jaksettu olla näyttelypaikalla oli tuskasen kuuma. Kämpillä Natta ja Topi venytteli haukotellen, kun tultiin takasin.

Äitin lähdettäessä Topin kanssa reissaamaan, Cara jäi mulle hoitoon sunnuntaihin asti. Natta rupee pikku hiljaa sulattamaan tuota monsteria. Kovasti ne leikki sisällä ja illalla lenkillä meno oli varsin vauhdikasta.

Sunnuntaina käytiin sivistämässä "maalaistolloa" kaupungissa, kun käytiin Cartsun ja Nattan kanssa lenkillä Hesan keskustassa. Vallan mainiosti ne siellä liikkus. Moni ihmetteli sitä, kun koirat oli ihan hiljaa vaikka vastaan tulevat koirat haukkus.

Illalla olikin sitten varsin hiljasta porukkaa, ennen kuin äiti tuli hakemaan Caran kotio.

Onneks erkkari on vaan kerran vuodessa ja näyttelyt ei oo mun juttu. Haetaan koirille ne pakolliset tulokset (belgeille H ja Tempolle se vika serti), niin ei tarvii näyttelyissä juosta.