Maanantaina sitten suunnattiin treenailemaan hakua... yllätys, yllätys Suokkoon.
Koska treenit päästiin alottamaan vasta klo 18 jälkeen, tehtiin pika treenaukset.

Nattalle otetiin kaksi hajuhakua sekä muutamat ilmaisut.

Eka maalimies oli vasemmalla etukulmassa umpparissa. Jo puolesta välistä Natta otti varman hajun. Tämän jälkeen vähän hetsasin ja eikun Natta pistolle. Umppari ei aiheuttanut mitään ongelmia ja muutenkin Natta oli oma itsensä. Ei merkkiäkään arkailusta tai epävarmuudesta. Natta ei millään halunnut jättää maalimiestä.

Toka maalimies oli sitten oikeella etukulmassa. Taas käytiin haju hakemassa ja heti keskilinjan jälkeen sai hyvin hajun. Lähetin Nattan pistolle ja Natta upposi hyvin. Jostain syystä Natta kuitenkin hävitti sen hajun, joten otin neidin kiinni ja käytin uudestaan hakemassa. Tällä kertaa Natta teki töitä loppuun asti ja maalimies sieltä pusikosta löytyi. Ekaa kertaa treeneissä maalimies palkkasi Nattaa patukalla ja se oli Nattan mielestä ihan jee-jee juttu. Pitää nyt jatkossa kattoa, että palkataanko sitä nameilla ja patukalla vai millä.

Lopuksi vielä ilmasut uusilla rullilla. Ekalla lähti ihan kohtuullisesti tuomaan rullaa. No, problem. Tokalla Natta ei millään suostunut ottamaan rullaa suuhun ja sen kanssa piti taistella. Liekö pimeys aiheuttanut tuon tai mistä johtui. Lopuksi vielä otettiin kaksi niin, että hetsasin Nattaa rullan kanssa. Nämä toimis sitten tosi hyvin. Ei mitään eipäillystäkään siitä, etteikö N. olisi tuonut rullaa! Pitää vaan enemmän treenailla noita. Pitää kattoa ketä on se uhri, joka sinne mettään joutuu kökkimään.