Syksyn vikat hakutreenit oli sitten vuorossa torstaina. Tauko aiheutuu meistä riippumattomista syistä, mutta toivottavasti tauko ei hirmu pitkä ole. ;)

Tällä kertaa Nattalle otettiin kaksi maalimiestä eli suorat pistot molempiin etukulmiin. Maasto oli varsin selkeää ja tasasta, joten liikkuminen siellä oli helppoa. Keskilinjalla näki koko ajan miten ja missä koira liikkui.

Keskilinjalle tullessa Natta heti otti hajun vasemmalla olevasta maalimiehestä. Kuitenkin ekana otettiin oikealla oleva maalimies. Ekalla lähetyksellä Natta taas upposi hyvin, mutta oikean puolen haju veti niin rajusti puoleensa, että Nattan linja kaarsi liikaa vinoon. Tokalla lähetyksellä ite mokasin, enkä virittänyt Nattaa tarpeeksi. Kolmannella lähetyksellä Nattan sitten lähti tosi nätisti jo. Maalimiehellä Natta oli ollut hieman varoivainen, mistä lie johtunut. Olikohan namit huonoja?

Toinen maalimies oli sitten siellä oikeessa etukulmassa. Heti siinä vaiheessa, kun käänsi Nattan keskilinjalla oikeelle niin nenä nousi ylös ja Natta mallasi hajun heti. Tästä pistosta tulikin hyvä ja suora. Natta ei taaskaan viihtynyt maalimiehellä mitenkään hyvin.

Nattan kohdalla on tapahtunut huimaa edistymistä. Nyt maalimies motivaatio on todella hyvä. Tauolla rakennetaan ilmasuja kuntoon.