natta on nyt sitten lomansa lomaillut ja eilen käytiin Haunisissa vuoden vikoissa treeneissä.
Pitkästä aikaa saatiin seuraksi Eeva ja Gimma. Olin paikalla jo aikasemmin ja sain Nattan kanssa treenattua kunnolla.

Tällä kertaa me treenailtiin esteitä. Ekana otettiin matalaa A:ta patukan kanssa. Ekalla kerralla tein esteen Natta vieressä, että neiti tajuaisi, mitä kuuluu tehdä. Tokalla Natta lähti jo ite hakemaan A:ta ja meni vauhdikkaasti patukalle ja toi oikeeta reittiä sen takasin. Muutama toisto tehtiin näin ja sen jälkeen haettiin matkaa eli Nattan lähetys esteelle kauempaa. Eipä siinä mitään ongelmia ollut.
Tän jälkeen uskalsin ottaa muutaman kerran oikeeta A:ta. Ihan ketterästä Natta sen meni. Enpä olis uskonu. Pari ekaa kertaa tein niin, että Natta oli remmissä, jotta pystyin varmistamaan sen että Natta ei kierrä. Ei se edes aikonutkaan. Sen jälkeen otettiin ilman remmiä vauhdilla eli ite menin vieressä. Eipä siinäkään mitään. Sen jälkeen otin niin, että lähetin Natta kauempaa esteelle, mutta paluussa menin esteen sivuun varmistamaan oikeen paluun. Natta kyllä lähti vauhdilla sinne ja hyvin tuli paluukin patukan kanssa.

Seuraavaksi hypittiin muutaman kerran metristä. Ekalla tein muuten normaalisti, mutta paluun varmistin. Tällä kertaa Natta ei tiputtanut patukkaa, vaan toi sen nätisti mulle. Loput treenit tehtiin ns. kisamaisesti eli en enää auttanu ja matkaakin pidennetiin.
Natta kyllä hakee estettä hyvin ja hyppää hyvällä tekniikalla. Vauhtia oli ja palautus oli hyvä. Toivottavasti toimis noin sitten sen noutokapulankin kanssa.

Seuraavaksi otettiin muistutteli kaukot eli avon kaukot. Vaihdot oli hyvät, mutta jokaisella istumisella katto Eevaa, että saako jo sen palkan. Nyt vaan, kun jaksain niitä uusia vaihtoja tahkota.

Lopuksi vielä eteenlähetys. Eeva kävi heiluttelemassa sitä patukkaa. Lähetyksellä Natta lähti hyvin ja vauhdilla. No problem... Juu, juu.. kyllä tätäkin pitäis ruveta ihan oikeesti treenaamaan.

Treenien jälkeen lähdettiin Eevan ja Gimman kanssa kiertämään Haunisten allas. Nyt Nattakin hyväksyi Gimman, kun siitä oli kasvanut koirankokoinen. Reilun tunnin ajan belgin juoksi ja riekkui.



Gimmasta oli kyllä kasvanu näpsäkkä pikku-belgi.

Kiitos paljon Eevalle ja Gimmalle seurasta. Toivottavasti päästään jatkossa useemmin.