Torstaina oli kauden vikat Citybelgien treenit. Meitä oli paikalla vaan kaks, joten saatiin tehtyä kaikkea kivaa ja erilaista.

Treenien alussa tehtiin vauhtinoutoja. Ekall a Natta otti hieman epävarmasti, mutta joka kerralla meni paremmin. Luoksetulo vauhtikin oli jo normaalia, joten mistä lie johtunut tuo viime viikon tukkoisuus.

Tokassa tehtiin luoksetuloja läpijuoksuna. Ei tälläkään kertaa mitään vauhtiongelmia. Ekalla hieman tuli kaarella, mutta tokalla ei. Pitää tehdä itelle vaan selväksi kriteerit siitä, että mihin haluan Nattan luoksetulossa tulevan. Vielä se on suoraan sivulle, mutta jatkossa eteen vai pk-eteen ja toko sivulle. Mietitään. Tähän perään tehtiin henkilöryhmää. Ei siinä suurempia ongelmia ollut. Ulkokaarella hieman jätätti, mutta ite tein liian jyrkkää kaarrosta.

Lopuksi vielä hypeltiin, tällä kertaa tokon muodossa. Vitsi se hyppy on nyt hyvä. Käskyllä lähtee hyvin ja istuu ekalla super hyvin. Nyt palkkasin kahdessa ekassa istumisesta ja vikalla tehtiin liike kokonaisena.

Nyt tuntuu, että kaikki olis kunnossa, mutta mikäköhän tässä seuraavaksi rupee tökkimään. Ens viikolla oli epiksen Petikossa, mutta katotaan mennäänkö sinne. Hieman on noita kulkemis ongelmia. Pitää ruveta myös miettimään, että miten pääsen kulkemaan sm-kisoihin, jos en uutta autoa ennen sitä saa.

Hyvin meijän karvapehko jakso tuossa helteessä. Ei mitään merkkejä hyytymisessä.

Kiitos paljon Merjalle kivoista treeneistä. Syksyllä sitten jatketaan uusilla kuvioilla. Hymy