Keskiviikkona oli taas vuorossa CB treenit. Nattalla ohjelmassa maahanmenot, kaukot sekä p-olo. P-oloissa Natta oli kuulemma hieman levoton. Merja joutus kerran kieltämään, jonka jälkeen oli paljon skarpimpi. Natta oli myös mennyt puolittain lonkalle. Maahanmenoja tehtiin Tuomon toimiessa apparina. Saatiin aikaseksi tosi hyviä maahanmenoja. Pitää miettiä omaa palkkausta ja sen ajotusta. Tätä tehdään kuurina, jotta sitten kisoissa ei tästä mene ylimääräsiä pisteitä.

Kaukoissa on jostain syystä tullut viime aikoina jumeja. Niin nyt kanssa. Tehtiin sitten läheltä, jotta jumeja ei tulis ja saatiin hyvät sarjat. Mikä parasta Nattan oma toimiset vaihdot näyttää olevan nyt historiaa ja neiti malttaa odottaa mun käskyjä.

Kotona käytiin vielä ottamassa luoksetulo läheisellä kentällä. Ei jumittanu, vauhti oli hyvä ja maahanmenon stoppi oli hyvä. Seisomista en ottanu, koska palloa ei ollu mukana.

Torstaina kävin kouluttamassa CB:llä. Maria oli ainostaan Rosson kanssa paikalla, joten Natta sai tehdä p-olon. Natta ei haistellu kertaakaan, mutta perhana oli menny lonkalle. Minkä takia.. I have no idea... Oliskohan helle hyydyttänyt. Koulutuksen jälkeen käytiin vielä Marian kanssa lenkillä ja Natta olisi kovasti halunnut mennä Rosson kanssa leikkimään.