Huomasin, että olin unohtanu laittaa yhdet hakutreenit ylös. Pitää yrittää nyt muistaa ne pääkohdat, jotta laskut pysyy kasassa.

Oltiin uudessa paikassa Hämeenlinnanväylän toisella puolella. Paikka oli toi märkä ja hyttysiä oli enemmän kuin laki sallii. Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Tuntus, että kaikkien treenit meni enemmän tai vähemmän pieleen. Niin myös Nattan.

Eka pisto oik.etukulma. Lähti hyvin, lähti tuomaa rullaa hyvin, mutt pikku belgille tuli hätä ja siinä samassa tippus rulla. No uus lähetys, mutta jostain älyttömästä syystä maalimies meni Nattan palkkaamaan. Eli käytännössä Natta sai palkan siitä, että tiputteli rullan. Kauhulla odottelin seuraavia, että mitä tulemaan pitää.

Toinen maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Sinne tuli hyvä pisto, rulla suoraan käteen ja hyvä näyttö. eli ei mitään ongelmia. Kolmas maalimies oli sitten oikeella noin 15 metriä etukulmasta. Siellä oli sama maalimies, joka oli edellisellä kerralla palkannu virheestä. No, pistolle lähti hyvin, otti rullan hyvin, mutta yllätys yllätys... tiputti rullaan juuri siinä kohtaa missä oli ekalla saanu palkan. Uusi rulla ja nyt tuli hyvin sivulle. Näyttö oli hyvä.

Kieltämättä hieman kiuhusin ton episodin jälkeen. Mutta kokonaisuutena ihan kivat treenit.