Viime keskiviikkona oltiin Maunulassa tokoilemassa piiiitkästä aikaa. Mentiin Katin kanssa etukäteen paikalle, jotta saataisiin ns. herkät liikkeet tehtyä alta pois. Nattan kanssa alotettiin lyhyellä pätkällä seuraamista. Se oli ihan hyvää.

Tämän jälkeen tehtiin muutamia vauhtiluoksetuloja, jotta vältettäisiin jumitus. Saatiin hyviä ja vauhdikkaita ptkiä tehtyä. Yksi stoppikin saatiin tehtyä ja se oli paljon parempi kuin aikasemmin.

Sitten siirrytiin meidän ongelma liikkeeseen eli ruutuun. Ekalla kokeiltiin tyhjään, mutta perhanan koira lähti luoksetulon merkeille. Sitten otettiin lähempää, jollon Natta meni hyvin ja kohtuullisella vauhdilla alustalle (josta palkka). Saatiin muutama toisto aikaseksi myös pitkältä matkalta ja lopetettiin siihen.

Kun kaikki oli tullu paikalle, niin otettiin p-olot. Niissä ei ollut mitään ongelmaa.

Treenien päätteeksi vielä muutama ruutu. Nyt se oli aivan loistava, ei ongelmia. Pari kertaa laitoin maahan ja sekin toimi.

Vaikka treenit olikin mennyt hyvin, niin ärsytti suunnattomasti. Jos viikkoa aikasemmin olis menny samalla tavalla, niin oltaisiin voitu mennä kisoihin. Mutta nyt ei mennä!

Illalla vielä Rosso tuli hoitoon muutamaksi päiväksi ja lauantaina joukon jatkoksi liittyi myös Cara. Caralla ja Rossolla oli ihan omat jutut ja Natta kierteli ja kaarteli minkä ehti jottei ole tiellä. Mutta hyvin selvittiin kolmen belgin kanssa muutama päivä. No problem