Päivällä aluksi Emma-serkun 1 v synttärit ja Hilma & Ollia moikkaamassa. Oli kiva nähdä Hupiakin pitkästä aikaa. Kun juhlimisesta oli selvitty niin lähdettiin tokoilemaan Kupittaalle äitin, Tanjan ja Jaanan kanssa.

Nattalle vahvistettiin taas niitä heikoimpia asioita eli noutoa, kaukoja ja luoksetuloa.

Aluksi tehtiin Jaanan avustuksella neljä vauhtinoutoa. Vauhti oli kyllä ihan super hyvä. Vaikka yksi palautus tehtiin ihan sivulle asti, niin vauhti ei missään vaiheessa tippunu. Näköjään toimii. Vielä en uskalla tehdä kokonaisena liikkeenä, vaan jatketaan näin nyt. Treenien välissä Natta jopa taisteli kapulasta ja nosteli sitä omatoimisesti maasta. Oikeaan suuntaan ollaan siis menossa.

Seuraavaksi tehtiin kaukoja (tai siis ekaa nousua), niin että Jaana toimi liikurina. Jaana seisos Nattan ja mun välissä. Natta ei ottau mitään häiriö liikkurista ja kaikki nousut oli täysiä. Jaana otti kääntötauluksi ruokapurkin ja Natta oli aivan varma, että tuo on hänen palkka ja yritti käydä hakemassa sen. Ei kuitenkaan vaikuttanu ite kaukoihin.

Sitten tehtiin juoksareita apparin kanssa. Ekalla Natta tuli inan hitaasti. Stoppi oli kuitenkin ihan kohtuullinen. Tokalla tehtiin vauhdissa läpijuoksu ja nyt vauhti oli hyvä. Vikalla tehtiin taas stoppi. Nyt oli vauhti hyvä ja stoppi kohtuullinen. Stoppeja pitäis tehdä van enemmän, mutta ilman varsinaista luoksetuloa. Kierroilla varmaan sais nopeesti kuntoon, mutta mutta....

Tauon jälkeen tehtiin p-olo. Maahanmeno oli hyvä. Hieman pää kääntyili, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Sivulle istumiseen tarvitsi toisen käskyn.

Kiitos Tanjalle ja Jaanalle avusta ja treeniseurasta!

Ja super onnittelut Arjalle ja Vickylle BH-kokeen suorittamisesta. Ehkä mekin sitten joskus, kun joku uskaltaa ilmottaa