Tiistaina oltiin taas tokoilemassa Kirsin kanssa. Tällä kertaa oltiin taidemuseon parkkiksella.

Nattan treenisuunnitelmaan kuului täykkärit, nouto, stopit ja kaukot.

Aluksi tehtiin täyskäännöksiä periaatteella 1 askel käännös - 2 askelta käännös - 3 askelta käännös -2 askelta käännös ja palkka. Toi käännökset meni ihan super hyvin. Toisaalta virekin oli tosi hyvä. Eli kun vire on hyvä, niin kyllä Natta malttaa tehdä käännöksetkin tosi hyvin.

Sseuraavaksi tehtiin stoppia kierroilla. Ekaa kertaa kokeilin kierrättää merkillä ja ihan kohtuullisesti onnistus. Eka stoppi oli pitkä, mutta loput kolme oli tosi hyviä. Ehkä vois olla vieläkin terävämpi, mutta kyllä toi kelpaa. Sitten kokeiltiin ns. liikkeenä. Sitä ei olis pitäny tehdä. Natta kyttäs koko ajan Hupia ja luoksetulo olikin sitten hidas. Aika ihme, että tosta otti häiriötä, vaikka ei muuten muista hirmusesti välitä.

Lopuksi vielä nouto. Tyhmänä halusin kokeilla liikkeenä. Se oli hidas, sillä Natta kyttäili taas Hupia ja Kirsiä. Jopa vauhtinouto oli hidas. No, pitää kokeilla tänään uudestaan ja kattoa mistä johtuu.

Tauon jälkeen tehtiin kaukoja. Ne oli ihan super hyvät nyt. Ei yhtään puolikasta nousua, vaan täydet nopeet istumiset. Välillä tehtiin muitakin vaihtoja ja nekin meni ihan hyvin. Nää nyt taas toimii, mutta mikäköhän sitten menee pieleen.

Lopuksi vielä tehtiin terävää luoksetulon jättöä. EPV kisoissahan Natta oli kuulemma ollut levoton, kun sen jätin. Nyt naksuteltiin hyvästä jätöstä (kun katto mun perään). Ei Natta tällä kertaa kyllä yhtään levoton ollu, mutta ihan hyvä noita on vahvistella.

Lopuksi vielä p-olot. Mä olisin todella yllättynyt, jos tää menisi pieleen.

Tempokin sai treenata välillä. Tempon kaukot oli ihan pro. Kyllä se vaan osaa, vaikka eräs väittää ihan muuta. Seuraaminen oli ihan ok, mutta mulle hankalaa kun ei sitä pikkku koiraa siinä vieressä nää. Liikkeestä seisominen ja maahanmenot oli ihan super.

Kiitos taas Kirsille ja Hupille seurasta