Keskiviikkona CB tokot Maunulassa. Nattan kanssa oltiin ajoissa kentällä, joten ehdittiin tehdä esteet ja ruutu ennen muiden tuloa. A-esteessä ei mitään suurempia ongelmia. Matalalla hypyllä meni hyvin, mutta metrisessä Natta jostain kumman syystä bongas vauhtia esteestä. Tätä ei todellakaan ole tehny koskaan aikasemmin. Onko tekniikka ongelma vai johtuuko tosta selästä vai treenitauosta. Mitää tutkailla tilannetta ja luoda sotasuunnitelmat näitä varten.

Seuraavaksi tehtiin ruutua. Saatiin kolme loistavaa suoritusta tehtyä tyhjään ruutuun, joten lopetetiin ruututreenit siihen.

Lopuksi tehtiin vielä seuraamista. Jotenkin jähmeen tuntusta se oli. En tiiä, miksi Nattan tekeminen CB:n kentällä ei ole samanlaista kuin muualla. Onko se se odottaminen? No, pitää mennä seuraavalla kerralla ajoissa ja tehdä haukutuksia.

Torstaina oltiin taas Hyvinkäällä Riinaa moikkaamassa. Matkalla nähtiin kolme hirveä, jotka juoksivat Hämeenlinnantien vierttä... Onneksi siinä oli se hirviaita välissä. Nattan selkä oli ihan ok kunnossa. Se "lukko" mikä siellä on, ei täysin ole auki, mutta tämä normaalitreenaaminen ei ole vaikuttanut Nattan selän kuntoon negatiivisesti. Eli saadaan jatkaa treenaamista. Tehtiin suunnitelma jatkoa varten. Eli estetreenejä harvoin ja kohtuullisesti. Näin aktiivisella treenikaudella seuraava tsekki elokuussa ja sitten hiljasemmalla kaudella 3-4 kuukauden väliin. Samoin tein suunnitelman jo ens talven varalle... Eli ens talvella jätetään hakuilut umpihangessa vähemmälle ja tehdään talvella sitten vaikka ilmasuja kentällä tms.