Vihdoin ja viimein alkoi EPK:n tottistreenit. Ekalla kerralla meillä ei ollut varsinaista kouluttajaa paikalla, mutta hyvin me saatiin treenattua Annun katsoessa meidän perään. Jo kentälle mennessä Natta oli aivan loistavassa vireessä, niin kuin se on mun mielestä aina Luukkiin mentäessä.

Treenien alussa tehtiin pikku pätkä seuraamista, joka oli tosi kivan olosta. Liikkeestä istuminen oli hyvä, mutta liikkeestä maahanmenossa Natta jäi istumaan. Annun mukaan annoin käskyn ihan eri tavalla kuin normaalisti. Tehtiin uudestaan, jolloin annoin käskynkin oikein ja johan se maahan meni.

Seuraavaksi tehtiin erinnäinen määrä noutoja. Tehtiin Nattalle vauhtinoutoja pitkällä matkalla ja vitsi ne oli hyviä. Natta tuli täysillä ihan loppuun asti ilman minkäänläisiä himmailua. Ja mitä tästä opittiin... Mun pitää opetella heittämään pidemmälle. Ja tehdä sama juttu metskun kanssa.

Loppuun vielä eteenmeno, niin että N. näki kun Annu lähti viemään palloa. Valmistelussa Natta meinasi keulia todella paljon, joten muutaman askeleen jälkeen tein totaalistopin. Vasta kun keskittyi, niin siitä lähetys ja täysillähän se sinne pallolle meni.

Eli eteenmeno toimii, vaikkei sitä hirmu usein treenatakkaan.