Reissusta kotiuduttu ja täytyy kyllä sanoa, että oli aivan mielttömän kiva reissu. Pariisi on vaan Pariisi ja jotenkin siellä viihtyy niin hyvin. Häät meni hyvin, enkä mokannut.

Reissun jälkeen ehdin olla yhden päivän töissä ja sen jälkeen olen ollu kuumeen takia saikkarilla. Ihan normi kuume-flunssa tämä on, mutta mistä lie tullut.

Nyt yritetään toipua ja maanantaina uus yritys töihin.

Muoks!!! Tää on ihan ihme tauti... Koko aamupäivän voi olla ihan normaali olo, eikä kuumettakaan ole juuri lainkaa. Aina klo 17-19 aikaan kuume sitten nousee päälle 38 C. Päätä ei särje, kurkku ei oo kipeenä. Ainut "vika" on vaan nuha ja kuume.

Natta on todella hyvä sairastelukaveri. Eipä juuri valita. Tänään rupesi hieman olemaan ylimääräistä energiaa, mutta onneksi kaveri kävi sen kanssa kunnon lenkillä ja ite kävin potkimassa palloa ja tekemässä eteenmenoja kentällä. Natta sai juosta ja ite ei tarvinnu liikkua. Katotaan miten kauan tää kestää. Maanataina uudestaan lääkäriin, mutta siihen asti mennään buranan, c-vitamiinin ja teen voimalla. Ite olisin kyllä ian valmis menemään jo töihin, mutta äiti oli toista mieltä tästä. Mutta tää rupee olemaan tylsää... Ei saa tehdä mitään, telkkarista ei tuu mitään, netissäkin on kaikki paikat tsekattu moneen kertaa, nukku ollaan enemmän kuin laki sallii. Ja kun tietää miten paljon tekemistä siellä töissä on vielä odottamassa loman jäljiltä.