Tänäänkin oli "pakko" mennä tekemään perinteiset uuden vuoden päivän treenit.
Mentiin tuohon viereisen koulun kentälle treenaamaan tulevia kisoja varten.

Treenit alotettiin paikallaololla. Aika oli noin 2 minuuttia ja sen ajan olin myös piilossa. Häiriöinä toimi raketit (vieläkin), Nikke sekä ohi kävelevät ihmiset. Sen mitä piilosta kurkin, niin Natta oli varsin levollisena paikallaan.

Seuraavana oli sitten vuorossa seuraaminen. Natta oli vallan mainiossa vireessä. Koko seuraamisen ajan häntä heilui ja Nattalla todella oli hauskaa. Eka käännös vasemmalle meni huonosti, kun Natta kiersi väärälle puolelle ja täyskäännös ei ollut ihan niin tiivis kuis mitä haluan. Muuten seuraaminen oli nättiä ja kontaktikin pysyi koko ajan.

Sitten otettiinkin liikkeestä maahanmeno. Ekalla kerralla Natta jäi istumaan, mitä ei ole tehny piiitkään aikaan. Tämän takia otin liikkeen uudestaan ja tällä kertaa Natta meni maahan. Maahanmeno oli kuitenkin hidas, joten yritetään nyt naksutella sitä ja tehdä siitä taas kivan leikin. Nattan taaksemenot meni ihan hyvin, eikä Natta niistä välitä yhtään.

Liikkeestä seisominenkin meni hyvin. Natta pysähtyi kuin seinään. Taaksemeno onnistui tässäkin, mutta sitä nyt pitää varmistella vielä, koska ite en ole niinkään varma siitä. :)

Sitten olikin meijän ongelma eli nouto. Tällä kertaa nouto onnistui varsin hyvin. Natta lähti vauhdilla kapulalle, nosti kapulan nopeesti ja toi sen suoraan sivulle. Takasintulo  voisi olla nopeampi, mutta pitää olla tyytyväinen että nouto on tossakin mallissa, sillä sen kanssa on ollut suuria vaikeuksia. Otin noudon vielä toiseen kertaan ja lopuksi vaan kapulan tuomisen. Nämäkin meni tosi nätisti.




Seuraavana kokeiltiin kaukoja. Jos kerran nouto nyt toimii, niin kaukot tuottaa suuria ongelmia. Natta on jostain saanut päähän ettei tarvitse ollenkaan nousta istumaan. Ja jos istumisen saa onnistumaan, niin se on todella hidas. No, vielä ei luovuteta. Onhan meillä tässä vielä aikaa. ;)

Lopetetiin treenit tähän, koska kokonaisuutena ne meni tosi hyvin.
Loppuviikolla yritän saada hyppyä treenattua, noudossa otan vaan nostamista ja kaukoista yritetään taas saada kiva juttu. Ihan positiivisella mielellä lähdetään kisoihin, ehkä hieman jännittää kun ei olla kunnolla treenattu.

Hauskaa uutta vuotta muuten kaikille! Ja Eeva.. laitatko meiliosoteen tulemaan...