Tänään käytiin päivällä tekemässä jälki. Sillä aikaa kun jälki vanheni niin tottisteltiin.

No, jos aluks ne tottistelut. Eli otettiin taas seuraamista sekä liikkeestä maahanmenoja ja liikkeestä seisomista. Aluksi otettiin ihan kahden-kolmen askeleen seuraamispätkiä ja ne toimi hyvin. Natta jakso pitää kontaktin tosi hyvin. Sitten koitin pidentää matkaa, mutta se ei ollu hyvä ratkaisu. Natta rupes jätättämään ja kontakti hävis tyystin. Eli patukan kanssa otetaan lisää kestävyys harjotuksia ja sitä kautta lisätään vähitellen matkaa. Kokeilin myös suusta palkkaamista ja jotenkin tuntuu, että se toimii Nattalle paremmin. Näin Nattan ei tarvii tuijotella mun käsiä vaan ottaa kontaktin ihan oikeesti.

Liikkeestä seisominen toimi hyvin. Siinä ei mitään ongelmaa.
Liikkeestä maahanmeno menee hyvin, kun näytän sen kädellä. Jos en näytä niin käskyn jälkeen Natta hiippailee pari askelta ja sitähän mä en halua. Eli tähän naksutellaan maahanmenoa ja vahvistetaan nopeita maahanmenoja. Kyllä se varmaan rupee sujumaan.

Ilmotin Nattan muuten 10.6. Helsinkiin epävirallisiin toko-kisoihin. Sitä en tiiä vielä, että mennäänkö virallisiin ennen sitä vai ei.

Sitten jälki. Ensinnäkin olosuhteet ei ollu parhaat mahdolliset. Tuuli kovaa, mutta silti otin riskin.
Tein tällä kertaa huomattavasti pidemmän jäljen kuin aikasemmin. Siihen sisälty kaks käännöstä, kaks lelua ja yks keppi. Keppejä en oo pitäny taas pitkään aikaan niin toi oli nyt kokeilu. Alusta asti Natta lähti hyvin ja nenä pysys maassa tosi nätisti.

Eka kulma meni hieman pitkäksi, mutta nätisi Natta ite korjas sen. Eka lelukin löytys hyvin. Sen jälkeen oli vuorossa keppi, jonka Natta tyystin ohitti. Ei ollenkaan tajunnu sitä. Joten kepit jää pois tässä vaiheessa. Otetaan ne sitten vasta myöhemmin kuvioihin, kun ite jäljestäminen on parempaa. Sitten oli vuorossa toinen käännös.

Ite kuvittelin jo, että Natta menee ihan väärin ja ajattelin että antaa mennä vaan, katotaan missä vaiheessa tajuaa menneen väärin. Kuitenkin ihan oikein mentiin ja viiminenkin lelu löytys. Myös polun ylitys meni nätisti, ilman kuikuilua sivuille.