Episten jälkeen seuraavana päivänä mentiin CB treeneihin Maunulaan. Tarkotuksena oli korjata eilisen virheitä ja treenata niitä asioita, joita kisoissa tuli ilmi.

Ekaksi tehtiin tunnari. Tämä tehtiin nyt niin, että oli iso kasa vieraita ja oma piilotettuna millon mihinkin. Hyvinhän Natta teki töitä, eikä kertaakaan näpsinyt vieraita, vaikka etsimiseen menikin aikaan. Tehtiin tämä kaksi kertaa, eikä mitään ongelmia. Lopuksi vielä rivi kisamaisesti, eikä siinäkään mitään ongelmia.

Seuraavaksi hidasta seuraamista. Tarkotuksen oli saada siihen asennetta, joten palkkasin paljon. Nyt oli jo paljon parempi. Tämäkin on sellanen asia, mitä tulee liian vähän treenattua. Ne vaan unohtuu.

Itekseen tehtiin reunassa metallin nosto. Nyt metalli nousi joka kerta. Eihän se mikään kiva juttu ole, mutta suunta on oikea. Samoin kaukoja tehtiin takapalkalla. Nyt muut vaihdot meni niin kuin yleensä, paitsi se seiso-maahan, joka tuli eteenpäin.

Treenien lopuksi vielä ruutu kahteen kertaan. Ekalla purkki ruutuun, niin että Natta ei tiennyt sen olevan siellä ja tokalla tyhjään. Hyvin upposi ruutuun joka kerta. Eli uusi systeemi toimii.

Treenien jälkeen tehtiin suunnitelma, koskien Nattan syksyä ja tavoitteita. Nyt tiiä, että miten jatketaan etiä päi