Keskiviikkona piti mennä auto katsastamaan, mutta ei ehditty ajoissa paikalle. Koska oltiin jo valmiiksi Tikkurilan suunnalla, niin käytiin lenkillä ja treenaamassa vanhoissa maisemissa. Pellolta Natta löysi pallon, jonka kanssa oli kiva juosta ja kimata. Pallon avulla Nattan sai jopa pois joesta. Kahden vuoden jälkeenkin Natta pongaa ne tietyt paikat, josta pääsee juoksemaan suoraan joenrantaan.

Treenipaikalla oli vielä meijän vanha "hyppyeste" tallella. Eikö ne oikeesti siivoo noita paikkoja. Treenit alotettiin seuraamisella ja täykkäreillä. Oon nyt muttanu omaa kääntymistä ja nykyään Natta tekee käännöksen paljon paremmin. Vielä kun kisoissa muistais ton.

Seuraavaksi liikkeestä seisominen pallon kanssa. Seisominen oli hyvä ja nopee. Nattalle jäi yksi tassu ilmaa pysähdyksessä ja se oikeesti piti sitä ilmassa, niin kauan kuin vapautin sen.

Seuraavaksi liikkeestä istuminen, joka oli nopeempi pallon kanssa. Eli tehdään jatkossakin tuon pallon kanssa sitä.

Lopuksi luoksetulo. Natta ei oikein tajunnu ideaa, kun Nattan tullessa heitin pallon mun selän taakse. Oli ihan ihmeissään.

Vikana vielä eteenmeno. Se oli kyllä hyvä. Natta ei hakenu ollenkaan silmillä, vaikka se olisi ollut sinisen pallon kanssa helppoa.

Kivat treenit taas. Nyt pidetään hieman taukoa (ehkä) ja katotaan mihin mennään seuraavaksi.