Maanantaina treenattiin Keravalla Kirsin ja Hupin kanssa. Tällä kertaa oltiin taas samassa vanhassa paikassa, koska nuo hiekkakentät on mitä on.

Nattan kanssa treenit alotettiin noudolla. Tarkotus oli tehdä noutoa samalla tavalla kuin torstaina. Eipä onnistunu yhtä hyvin. Aluksi Natta ei suostunu ottamaan kapulaa ollenkaan ja kun otti, niin tiputti sen metrin jälkeen. Vauhti oli kyllä hyvä, mutta ilman kapulaa. Tokalla annoin kapulan Nattalle ite ja menin toiseen päähän. Nyt piti ihan hyvin ja tuli hyvällä vauhdilla. Olis vaan voinu olla vieläkin nopeempi.

Seuraavaksi ruutua. Aluksi patukan kanssa ruutu meni hyvin. Tykitti täysillä ja oli muutenkin innoissaan. Sitten tehtiin makupalalla, jotta Natta ei näkisi palkkaa. Taas meni hyvin. Kolmannella tehtiin ilman mitään. Tällöin Natta järjestelmällisesti jäi kököttämään vasemman etumerkin kohdalle. Varmaan liian vähän toistoja tai sitten merkki sotkee ruututreenejä.

Toka sessio alotettiin p-oloille. Natta nousi ylös siinä vaiheessa, kun Kirsi vapautti ylös. Mä hermostuin siitä ja sitten Natta alotti lällättelyt, eikä antanu ottaa kiinni. Nyt tehdään treeneissä niin, että mä olen lähellä kun Hupi vapautetaan. Pääsee vahvistamaan sitä, että vaikka toinen saa palkan, niin siellä ollaan. Tää johtuu ihan treenin puutteesta. Tollasia treenejä ei olla aikasemmin tehty. Toisaalta ei sieltä silti pidä nousta.

Tämän jälkeen oli tarkotus tehdä liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, liikkeestä seisominen ja kaukot putkeen. Ennen liikkeitä annoin Kirsille Nattan super pukin ja Natta näki sen. Liikkeestä maahanmenon seuraamisessa kyttäsi koko ajan Kirsiä. Maahanmeno oli silti hyvä. Luoksetulossa meni aluksi taas kattomaan purkkia ja sitten tuli luokse. Pysähdys oli kuitenkin hyvä. Liikkeestä seisomisen sijaan Natta tarjosi istumista. Nyt tehdään kuurina seisomista, jotta ymmärtää mitä tehdään.

Kaukoissa Natta kyttäsi taas Kirsiä koko ajan. Natta oli ihan onnessaan, kun vihdoin istumisesta pääsi kupille.

Nää treenit meni taas ihan perseelleen. Natta keksi kaikkea ei normaaleja toimintoja. Juoksu tulossa?!?