Keskiviikkona tokoilua Keravalla Kirsin kanssa. Kirsi oli meille taas apparina ja apuna. Tällä kertaa treenit keskittyi niiden "virheiden" korjaamiseen, joita kisoissa tapahtui.

Ekaksi tehtiin vauhtinoutoja apparin kanssa. Kirsi piti Nattaa kiinni ja käskystä anto Nattalle kapulan. Tää näyttää toimivan. Natta tykitti täysillä ihan mun luokse saakka. Kerran otettiin ihan perusasentoon asti, mutta muuten palkkasin vauhdista. Nää oli oikeesti tosi hyviä. Tehdään nyt kuurina näitä, jotta saisin iskostua Nattan päähän että palautuksenkin voi tehdä täysillä. Kapulan nostothan ja kapulalle menot on nyt kunnossa. Vielä pitää tehdä palautuksen perusasennot suoremmiksi.

Seuraavaksi tehtiin kaukoja ilman käsimerkkiä. Näin vahvistin sitä istumista. Tarkotuksena oli tehdä kunnon istumiset, eikä puolittaisia niin kuin kisoissa. Natta teki kyllä tosi hyvät kaukot. Yhtään vajaata nousua ei tullut. Matkaakin vaihtelin ihan lyhyestä aina yli pitkään matkaan.

Tauon jälkeen tehtiin hyppyä ja lähinnä hypyn istumista. Istumiset onnistus nyt ihan super hyvin. Pallo palkka ja istumisten "tahkoaminen" on näköjään onnistunut. Muutaman kerran yhdistettiin siihen  myös meno hyppy ja palkka istumisesta. Ekalla Natta teki tosi hyvin koko asian. Tokalla Natta kopautti esteeseen ja ehkä tästä syystä ei ekalla istunu. Oli pakko ottaa uudestaan, koska tuo ei oo sallittua ja sen jälkeen hyppy menikin hyvin. Jos nyt ihan huippupisteet tuosta haluaisi, niin istuminen pitäisi olla nopeampi, mutta sitä ei tulla jatkossa missään tarvitsemaan, joten en mä sitä rupee korjaamaan.

Lopuksi tehtiin vielä luoksetuloja stopeilla ja ilman. Kirsi piti taas Nattaa kiinni ja käskyllä päästi tulemaan. Vauhti on nyt hyvä, mutta niin kovasta vauhdista Nattan on hankalaa tehdä täydellistä seinään stoppia. Ekalla kyllä reagoi mun käskyyn, mutta tuli pitkäksi. Tokalla sama vauhti ja tällä kertaa stoppikin oli parempi. Kolmannella rupesi jo ennakoimaan ja vauhti oli inan hiljasempi. Vikalla sitten läpijuoksu, jotta vauhti ei kärsisi. Pitää puun kierroilla tehdä noita stoppeja, jotta itse liike ei kärsi.

Hyvässä aikataulussa kohti kisoja ollaan. Parin viikon päästä mennään epiksiin tekemään viimeinen testi ja sillon paketin pitäis olla kasassa.

Kiitos Kirsille taas avusta ja seurasta.