Tänään oli taas sellaset hakutreenit, että olis voinu jättää suosiolla väliin. Tuli hakattua päätä seinään oikeen urakalla.

Tarkotuksena oli ottaa Nattalle kolme valmista maalimiestä, mutta se jäikin pelkäksi ajatukseksi.

Natta tuli samalla innolla mettään kuin aina ennenkin, mutta siihen se sitten jäikin. Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Ekalle pistolle lähettäessä Natta nosti nenän hyvin ylös ja oli innokkaasti lähdössä. Ekalla lähetyksellä lähti tosi voimakkaasti juoksemaan ihan toiseen suuntaan, kuin missä se maalimies oli. sain ihan hyvin Nattan pois sieltä ja ei kun uusi pisto. Natta lähti taas täysillä juoksemaan siihen samaan suuntaan, mihin aikaisemminkin.Tämän jälkeen otettiin koira remmiin ja käytiin hakemassa haju piilolta. Jouduttiin menemään ihan piilolle saakka, ennen kuin Natta malttoi keskittyä tekemiseen. Tämän jälkeen pistosta tuli kyllä hyvä ja suora.

Muut kaksi maalimiestä otettiin sitten varman päälle ja käytiin ottamassa haju. Toka oli sitten oikeessa etukulmassa. Nyt Natta sai hajun noin 20 metristä ja siitä lähetys. Tästäkin tuli hyvä ja vauhdikas pisto, mutta kuulemma hieman varovasti oli Natta mennyt piilolle.

Tässä vaiheessa metsästä tuli mies, joka etsi omaa koiraansa. Olisiko Natta sitten bongannut sen sieltä metsästä ja lähti sitä hakemaan vai oliko se koira siellä?

Kolmas maalimies oli sitten juuri sillä suunnalla, minne Natta lähti juoksentelemaan. Käytiin taas hakemassa haju sieltä. Taas noin 20 metristä sai hajun ja sen jälkeen tuli hyvä pisto.

Lopuksi otettiin muutama ilmasu pitkästä aikaa. Ekat meni ihan sähläyseksi. Natta meni kyllä hyvin, mutta ei suostunut ottaa rullaa suuhun. Tämän jälkeen tehtiin niin, että hetsasin Nattan rullan kanssa. Näin saatiin ilmasut onnistumaan.

Ennen mun Ranskan reissua haku oli ihan hyvällä mallilla ja saatiin hyviä treenejä tehtyä. Nyt musta tuntuu, että ollaan junnattu paikallaan ties kuinka kauan. Tuntuu, että nyt tän vikan kuukauden tauon aikana Nattan maalimies motivaatio on laskenut tosi paljon. Mitenköhän tätä pitäis nyt lähteä rakentamaan uudestaan? Vai johtuuko tää epäsäännöllisesti treenaamisesta?

Ilmasujen suhteen en oo niin huolestunut, koska niitä pitäis vaan päästä useemmin treenaamaan. Mä rupeen nyt käyttämään Kaisaa ja Arjaa hyväkseen ja joka tokotreeneissä ottaa muutaman ilmasun.