Lauantai aamuna lähdettiin treenailemaan Keravalle Kirsin ja Hupin kanssa.

Treenit alotettiin taas p-oloista. Nyt oli hyvä p-olo. Ei mitään ongelmia. Mitä Natta nyt välillä tuijotti Hupin kuppia, mutta en mä siihen hirmusesti viittiny puuttua.

Ekaan sessioon kuului eteen istumista, merkkiä sekä hyppy. Ekaksi otettiin merkkiä. Ekalla Natta oli hieman epävarma, että mitä kuuluu tehdä. Ei lähtey liikkeelle, joten otettiin pallo avuksi. Eli ekalla vein pallon merkin taakse. Johan pikku belgikin sinne meni. Merkki oli tosi hyvä ja vauhdikas. Seuraavalla kerralla Natta meni ihan loistavasti, nyt palkka tuli multa eli pallo lensi siinä vaiheessa, kun Natta oli merkin takana. Kolme toistoa ja kaikki meni hyvin. Ihan super hyvät merkki treenit.

Seuraavaksi eteen istuminen. Mä olen ihan tarkotuksella jättänyt tän opettamisen vähemmälle, koska tokossa Natta tulee suoraan sivulle. Nyt kuitenkin sain innon opettaa ko. asian. Aluksi muutama eteenistumiset lyhyeltä matkalta. Oli tosi hyvät ja suorat. Mitä nyt tuli hitaasti. Seuraavaksi Kirsi piti Nattaa kiinni ja sama homma pidemmältä matkalta. Nyt oli vauhti kohdallaan, mutta Natta helposti hakeutui sivulle. Sitten lyhennettiin matkaa ja sama hotta tapahtui uudestaan. Hitaassa vauhdissa tulee hyvin eteen, mutta kun vauhti nousee, niin hakeutuu suoraan sivulle. Otan nyt vaan lyhyeltä matkalta vauhdikkaita eteentuloja ja haetaan sitä kautta niitä onnistuneita suorituksia.

Lopuksi hyppy pitkästä aikaa. Aluksi Natta oli ihan ulalla, että mitä pitää tehdä. Tokalla kerralla lähti hyvin. Istuminen oli hyvä ja takasintulo hyppy hyvä.

Tokalla kierroksella keskityttiin jääviin. Aluksi istumista. Ekat istumiset oli hitaita, tokalla kerralla N. meni maahan. Kolme seuraavaa oli ihan superhienoja. Meni paremmin kun patukka oli mulla. Jos patukka oli maassa, niin se jämäytti koiran. Maahanmenot oli hyvät. Lopuksi tehtiin vielä liikkeenä maahanmeno ja seisominen, tarkoituksena vaan että tulee oikeet asennot. Ihan super hyvät liikkeet.

Lopuksi otettiin vielä kaukojen eka nousu. Se on nyt taas varma. Natta tiesi ihan tarkkaan, että Kirsiltä saa super palkan, kun tekee täysillä töitä. 

Treenien lopuksi leikittiin pallon kanssa ja Nattalla oli super hauskaa.

Treenien jälkeen käytiin ostamassa Nattalle ruoka ja mentiin Eevan ja Gimman kanssa lenkille. Oli kyllä hirmu kiva lenkki. Natta sai juosta Gimman kanssa ja oli kyllä tosi väsyny. Vieläkin yksi belginraato makaa tuossa lattialla.

Kirsille juttelin jo aamulla, että mun tuurilla Nattalla alkaa juoksu niin, ettei päästä leirille. Samoin torstaina CB:n treeneissä arvetin Nattan väsymyksen johtuvan tulevista juoksuista. Mitään muita merkkejä ei tulevista juoksuista ollut. No, Eevan luona sitten huomasin sitten, että neiti alotti juoksun. Great. Sinne meni sitten Vappu-leiri ja mahd. kisatkin. Ei myöskään päästä Turkuun käymään. Menee kuukausi ennen kuin näkee pikku Caran.