Tuntuu, että viime aikoina treeneissä on tullu hakattua päätä seinään enemmän kun laki sallii. Mikään mitä Nattan kanssa on treenattu ei ole toiminu. Keskiviikon treenien main thing oli palata vanhaan ja toimivaan vaihtoehtoon ja tehdä treeneistä toimivia ja hauskoja.

Treenit alotettiin ruudulla. Viime aikoinahan treenit on menny enemmän haukkumiseksi ja epävarmuudeksi kuin siihen tekemiseksi. Tämän takia tein alussa kaksi kertaa ruudun, niin että siellä oli pallo. Saatiin Natta menemään suoraan ja vauhdilla sinne ruutuun, eikä hitaas lönkötellen ja haukkuen kuten se on ollu. Nyt oli ruutuun menot hyviä ja vauhdikkaita. Seuraavaksi tehtiin kaksi kertaa alustalle, niin että Kirsi naksutteli kun oli oikeella paikalla. Eli mä en missään vaiheessa stopannu Nattaa vaan palkka tuli vaan oikeesta. Näissäkin vauhti oli ihan super hyvä ja oikee paikkakin löytys tosi hyvin. Vikalle tehtiin muuten sama, mutta alusta piilotettiin lumen alta. Eli periaatteessa Natta ei nähny sitä. Siitäkin huolimatta ruutu oli ihan super hyvä. Näin nyt jatketaan. Pitää käydä itekseen sitä noin tekemässä. Näköjään vanha malli toimii, joten minkä takia pitäis ruveta hifistelemään, jos se ei toimi.

Seuraavaksi tehtiin seuraamista. Ite seuraaminen oli hyvää ja siinä oli sitä energiaa. Paikallaan siirtymiset ei ollu niin hyviä kuin ne vois olla. Huomaa taas, että olen yksikseni treenannu kun rupee tulemaan herkästi vinoja. No, nyt tää pitää ottaa taas tehoseurantaan.

Lopuksi vielä liikkeestä istuminen kisamaisesti (ilman nostoa). Seuraaminen oli kuulemma tosi hyvän olosta ja samoin istuminen oli ollu hyvä ja nopee.

Tokassa setissä tehtiin sitten vaan tunnari. Näissäkin tehtiin nyt vaan mielentilatreenejä. Alussa oli kaksi piilotettua ilman häiriökapuloita ja lopussa 4 piilotettua häiriökapuloiden kanssa. Piilotuksen ajaksi Natta maahan noin ja siitä remmissä hakemaan. Remmissä siksi, että pysyn "estämään" väärien noston, jos sitä yrittää. Toi maahan-vapautus saa Nattan "keräämään" itteään ihan eri tavalla ja jotenkin se oli paljon rennompi. Kaksi ekaa kapulaa nousi hyvin ja koko etsimisen ajan Nattalla heilus häntä. Aina yhden haistelun+löytämisen jälkeen palkkasin patukalla. Kolmaskin meni tosi kivasti. Neljännellä meinasi ottaa väärän, mutta remmin näppäsystä ei sitä tehny. Siirryttiin seuraavaan, jossa saatiin tosi hyvä haistelu ja nosto. Sitten palattiin siihen edelliseen. Alussa Natta oli hieman "vanhassa vireessä", mutta kykeni kuitenkin nostamaan sen piilotetun. Vikakin meni sitten ihan loistavasti. Kaipa tätä tunnaria treenataan jatkossa näin, siis niin kauan kun saadaan yhdistettyä oikee mielentila niihin kapukoihin. Ja miten tästä edetään... I have no idea... yet...

Näihin oli hyvä lopettaa treenit. Kiitos Kirsi taas!